Ovo su novi detalji o najiščekivanijem pametnom telefonu godine

Do sada najbolji pogled na novi Samsungov flagship model Galaxy S6 omogućio nam je američki T-mobile i njegov CEO John Legere.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 24.02.2015. / 14:18

Ovo su novi detalji o najiščekivanijem pametnom telefonu godine

Do sada najbolji pogled na novi Samsungov flagship model Galaxy S6 omogućio nam je američki T-mobile i njegov CEO John Legere.

Nedjeljno kasno popodne CEO američkog T-mobilea iskoristio je priliku kako bi na Twitteru objavio da će T-Mobile prvi od mobilnih operatora ponuditi novi Samsung Galaxy S6.

Slike koje je Legere objavio otkrivaju dosta novih detalja o najiščekivanijem pametnom telefonu dosadašnjeg dijela godine.

Sa prednje strane, S6 izgleda kao Note Edge, iako se ovog puta jasnije vidi da oba dvije strane uređaja imaju specifične krivulje o kakvima se šuškalo već neko vrijeme. Tamno sivi metal od kojeg je napravljena pozadina izgleda prilično dobro i kompaktno za razliku od dosadašnjih materijala, plastike i umjetne kože.

Sve ove i slične informacije koje "pumpaju" izlazak šestice na tržište, daju nam za pravo nadati se stvarno nečemu revolucionarnom iz Samsunga , što do sada nije bilo pravilo jer su svi dosadašnji modeli imali jako mala odstupanja od prijašnjih. Veselimo se "revoluciji" iz Samsunga!

Foto izvor

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti