Piano Tiles 2: Jedna od najboljih igara u 2015. godini

Idealno za razbibrigu u bilo kojoj situaciji...

Monika Nožić Monika Nožinić | 18.12.2015. / 09:50

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ako ste osoba koja voli natjecanja i izazove, ali ne volite previše vremena provesti igrajući igre, za vas imamo nešto što će vas oduševiti.

Riječ je o Piano Tiles 2 igrici koju je Google Play Store nominirao kao jednu od najboljih u 2015. godini. Igricu je preuzelo preko 10 milijuna korisnika, a do sada je ocijenjena sa vrlo visokom ocjenom od 4.6 zvjezdica.

Piano Tiles 2 vrlo je jednostavna igra. Sve što je potrebno raditi u ovoj igri je dodirivati crne tipke koje se izmjenjuju sve brže i brže. Dodirivanjem tih tipki zapravo svirate klavir, a odlična stvar je to što svaka razina ima svoju glazbu. Što više napredujete, to vam se više nižu teži izazovi u obliku klasične glazbe.

Tijekom igranja prikupljate određene bodove što vam pomaže da otključate nova zanimljiva glazbena djela. Sve što prikupite možete sačuvati na Google Play Games profilu kako biste uvijek mogli nastaviti tamo gdje ste stali, bez obzira na kojem uređaju igrate Piano Tiles 2.

Piano Tiles 2 besplatna je za preuzimanje i ne zauzima puno memorije, a preuzeti je možete sa Google Play ili Apple Storea.

Pogledajte kako zapravo izgleda ova igra:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti