PlayStation 5 još nije ugledao svjetlo dana, a već ga nude u zlatnoj verziji

Truly Exquisite planira pozlatiti samo stotinjak konzola, pa će tako zlatni PS5 vjerojatno više biti kolekcionarski primjerak nego uređaj za svakodnevno igranje.

Martina Čizmić | 27.07.2020. / 08:16

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon dugo odgađanja napokon znamo kako će izgledati nova generacija konzola PlayStation. Znamo i većinu stvari koju skriva u sebi, kao i videoigre koje će se moći igrati.

No još uvijek nepoznanica je - cijena.

To pak nije spriječilo ekipu iz Truly Exquisite da na svojoj stranici najavi prodaju posebne verzije konzole PS5.

Truly Exquisite je tvrtka koja uzima vrhunske uređaje i nudi ih u pozlaćenoj verziji uz, naravno, pozlaćenu cijenu.

Tako je i PS5 dobio svoju 24-karatnu zlatnu verziju koja bi svima onima s dubokim džepovima trebala biti dostupna do kraja godine. Baš kao i za originalni PS5, ni zlatni još nema formiranu cijenu, ali se procjenjuje kako bi ona trebala iznositi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Osim što će kupci imati priliku igrati omiljene videoigre na pozlaćenoj konzoli, moći će se hvaliti i ekskluzivnošću. Naime, Truly Exquisite planira pozlatiti samo stotinjak konzola, pa će tako zlatni PS5 vjerojatno više biti kolekcionarski primjerak nego uređaj za svakodnevno igranje.

Zasad tek primaju predbilježbe pa je teško reći koliko je zlatna verzija PS5 zaista zanimljiva i privlačna pravim gamerima.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti