Pogledajte prvih 7 minuta nove Star Wars serije, Rebels

George Lucas potaknut inspiracijom napisao je uvodnu rečenicu koja se po prvi put pojavljuje u njegovom prvom filmskom remek djelu davne 1977. godine.

Ivan Vovk Ivan Vovk | 06.08.2014. / 07:39

Pogledajte prvih 7 minuta nove Star Wars serije, Rebels

A long time ago, in a galaxy far, far away, an amazing adventure took place ...

Upravo ste pročitali rečenicu koja se pojavljuje u uvodu sa plavim tekstom kod svih snimljenih filmova iz sage Star Warsa. George Lucas potaknut inspiracijom napisao je uvodnu rečenicu koja se po prvi put pojavljuje u njegovom prvom filmskom remek djelu davne 1977. godine.

Jedijeva rečenica se vrlo lako može primijeniti na novom filmskom uratku Star Wars Rebels. To je inače prvi filmski uradak koji nosi ime Star Wars snimljen bez George Lucas angažmana.

Star Wars Rebels je animirana serija koja će biti emitirana na Disney XD kanalu. Iako se radi o kanalu koji je najviše namijenjen mladim Jedi učenicima, svakako pogledajte jer prema viđenom obećava mnoštvo Zvjezdanih ratova.

Lucasfilm je nedavno objavio fantomsku prijetnju pokazavši prvih sedam minuta epizode 1 Star Wars Rebelsa. Iako je prva epizoda već prije bila prikazana isključivo Jedi vitezima i drugima koji se služe silom, prikazana epizoda je dobila puno pohvala i od samog učitelja Yode u Comic-Conu.  Kao što možete vidjeti nevjerojatna avantura je dobro započela.

U prvih sedam minuta možete upoznati mladića Ezra koji živi na dosadnom zabačenom planetu Lothal koji žudi za avanturom isto kao i Luke Skywalker. U samo nekoliko sekundi sanjarenje mu prekida Star Destroyer koji mu prolazi točno iznad glave - također još jedna referenca na prvi Star Wars film iz 1977 godine.

Nemojte podcjenjivati ​​moć tamne strane jer Imperia namjerava izvršiti invaziju na nekad mirnu planetu Lothal. Mladić Ezra ide direktno na tržnicu gdje možemo vidjeti kako je spasio lokalnog trgovca od nepotrebnog Imperijskog maltretiranja. Odmah nakon kreće u jurnjavu gdje Ezra započinje svoju minijaturnu pobunu protiv Carstva, također možemo vidjeti da je susreo misterioznu bandu krijumčara koji rade isto.

Ako ste pogledali 7-minutni isječak prve epizode mogli ste primijetiti da je mnogo toga zanimljivog prikazano što smo mogli već prije vidjeti u Star Wars serijalu. Očigledno je da je Dave Filoni imao dobrog učitelja jer sve što smo do sada vidjeli nama se sviđa.

May the Force be with you

Izvor mashable

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti