Posao iz snova za TikTokere: Agencija plaća tisuću dolara za dan gledanja videozapisa na ovoj platformi

Traže se tri TikTokera koji su spremni provesti deset sati bez prestanka skrolajući po TikToku.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 24.05.2023. / 14:00

TikTok, ilustracija (Foto: Getty Images)

Trendovi na internetu i društvenim mrežama brzo se mijenjanju i takve je promjene teško pratiti jer nešto što je danas popularno, već sutra pada u zaborav. Kako bi bili u korak s trendovima i pratili što se sve događa na jednoj od najpopularnijih društvenih mreža, agencija za marketing influencera Ubiquitous odlučila se na zanimljiv potez - plaćanje za skrolanje po TikToku.

Zabrana, ilustracija Krenulo je: Ova je država i službeno zabranila TikTok, no hoće li zabrana i opstati?

Ovo se čini kao posao iz snova za brojne korisnike ove mreže koji ionako provode puno vremena zalijepljeni za ekrane, a dobro je i plaćen. Naime, sat vremena surfanja po TikToku plaćaju čak 100 dolara.

U oglasu za “TikTok Watching Job” agencija je napisala kako oni koji dobiju ovaj posao moraju tijekom jednog dana provesti čak deset sati u komadu pregledavajući videa na toj platformi. Iako svakako nije preporučljivo da netko provede skoro pola dana gledajući mobilne ekrane, mnogi su toliko ovisni o pametnim telefonima da ionako provode jako puno vremena na društvenim mrežama, a ovako sada mogu dobiti čak tisuću dolara.

Zanimljivo, Ubiquitousu ovo nije prvi put da plaća korisnike za gledanje sadržaja na društvenim mrežama, no ovog puta su se ipak odlučili platiti veću sumu u odnosu na prvi put kada su plaćali 50 dolara po satu za 12 sati gledanja TikToka kroz tri dana. Također, odabrani TikTokeri tada su dobili i poklon bonove i još neke sitnice za poput tripoda.

Nova značajka na TikToku TikTok radi na novoj značajki koja bi se mogla svidjeti mnogim korisnicima

Novi je posao otvoren za sve punoljetne osobe koje, naravno, imaju profil na TikToku, a koje su upoznate s platformom i “imaju oko za trendove”. Za prijavu na ovo radno mjesto prvo je potrebno pretplatiti se na račun na YouTubeu Ubiquitousa, na kojem će se objavljivati novosti oko radnog mjesta. Također, potrebno je ispuniti obrazac za prijavu na njihovim stranicama na kojem je ukratko potrebno napisati zašto bi upravo ta osoba bila idealna za posao, a dodatni bodovi, iako to nije presudno, dobiju se ako se u objavi na Twitteru označi Ubiquitous. Krajnji rok za prijavu je 31. svibnja.

Izvor: Insider

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti