Postani Instagram bloger Špancirfesta i zaradi 1500 kuna!

Ako vam Instagram nije stran, dapače, vaš profil izgleda zabavno, društveno i frendovski onda je ovo prilika za vas!

Zimo Zimo Saša Fišter | 07.08.2015. / 12:38

Postani Instagram bloger Špancirfesta i zaradi 1500 kuna!

Ako vam Instagram nije stran, dapače, vaš profil izgleda zabavno, društveno i frendovski onda je ovo prilika za vas!

Špancirfest je raspisao natječaj za Instagram blogera, točnije osobu kojoj će 10 dana biti osiguran smještaj, hrana, ulaznice za sve sadržaje festivala i honorar od 1500 kuna, no postoje neke stvari koje ipak morate znati: 

“Pobjednik natječaja daje suglasnost da organizator festivala koristi fotografije nastale tijekom Špancirfesta u promotivne svrhe bez dodatne naknade. Organizator ne snosi putne troškove pobjednika natječaja, troškove podatkovnog prometa, niti će mu osigurati opremu – pametni telefon.”

Bez obzira na sve, mislimo da je ovo zanimljiva ponuda iz nekoliko razloga koje možete pronaći u nastavku teksta.

Natječaj započinje danom njegove objave, a završava 18. kolovoza 2015. te će se odvijati preko Instagrama i Facebooka, i uz pomoć posebne Facebook aplikacije.  

Na svom otvorenom Instagram profilu do petka, 14. kolovoza, trebate postaviti tri fotografije s hashtagom #PokreniSvojuKreativnost i #Spancirfest

Postani Instagram bloger Špancirfesta i zaradi 1500 kuna!

Svaka fotografija mora obuhvatiti jednu od tri zadane teme: 

  1. sreća
  2. ulica
  3. frend 

te uz svaku fotografiju morate navesti koju temu ona ilustrira.  

Na Facebook stranici Špancirfesta bit će postavljena aplikacija koja će automatski preuzeti te Instagram fotografije i staviti ih u jedinstvenu galeriju. Na svom Facebook profilu potrebno je podijeliti vlastite fotke iz aplikacije i ponukati prijatelje da glasuju za tebe unutar aplikacije. 

“Prilikom odabira pobjednika, uzet ćemo u obzir broj skupljenih glasova javnosti, ali će presudnu ulogu u odabiru pobjednika imati stručni žiri koji će fotografije ocjenjivati prvenstveno temeljem kvalitete i kreativnosti. “

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne osobe, koje posjeduju pametni telefon potreban za rad na Špancirfestu te žele i mogu, u slučaju pobjede na natječaju, provesti deset dana u Varaždinu radeći kao Instagram bloger Špancirfesta.  

Organizator festivala, Turistička zajednica grada Varaždina, će s pobjednikom festivala sklopiti ugovor kojim će se regulirati međusobna prava i obveze. Organizator će pobjedniku festivala, ukoliko nema prebivalište na području Varaždina, osigurati smještaj i prehranu, ulaz na sva događanja na festivalu te honorar u iznosu 1.500,00 kn (netto) za njegov rad. 

Pobjednik natječaja bit će obznanjen najkasnije 18. kolovoza na Facebook stranici i Instagram profilu Špancirfesta, nakon čega je obavezan u roku od 24 sata javiti se mailom na press@spancirfest.com radi preostalih dogovora. 

Ukoliko se pobjednik natječaja ne javi u zadanom roku, organizator će angažman dodijeliti prvom sljedeće plasiranom. 

Pobjednik natječaja se obvezuje da će tijekom Špancirfesta producirati minimalno 15 fotografija dnevno koje će objavljivati na svom Instagram profilu, a organizator festivala će ih preuzimati i postavljati na službeni Instagram profil Špancirfesta te na Facebook stranicu. 

Krenite, što čekate?!

Postani Instagram bloger Špancirfesta i zaradi 1500 kuna!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti