Ljubitelji Applea napokon dobivaju premium iskustvo kupovine i usluge u Zagrebu

Ljubitelji Applea u Hrvatskoj dobivaju razinu korisničke usluge i kupovine sličnu kao i u trgovinama diljem svijeta.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 16.03.2023. / 17:59

Apple Premium Partner trgovina (Foto: iStyle)

U Zagrebu se otvara prva Apple Premium Partner trgovina u Hrvatskoj i cijeloj Adriatic regiji. Otvaranje je najavljeno za ovu subotu 18. ožujka, a danas je za novinare i partnere iSTYLE održao predstavljanje trgovine i noviteta koje čekaju zaljubljenike u Appleove proizvode. Nova trgovina trebala bi kupcima u Hrvatskoj omogućiti razinu korisničke usluge i kupnje kao i u trgovinama ovog brenda diljem svijeta.

Tim Cook Najvažniji projekt Tima Cooka: Apple priprema gadget koji bi trebao zamijeniti iPhone

S novim dizajnom veći je naglasak stavljen na same proizvode i način na koji su izloženi, uključujući i broj zatvorenih vitrina koji je sveden na minimum, kako bi korisnici mogli sami isprobati izložene proizvode. U novoj trgovini pružat će se usluge poput zamjene zaslona iPhonea i zamjene baterije istog dana, a zanimljivo je kako će ova Apple Premium Partner trgovina uskoro funkcionirati i bez fizičke blagajne.

Apple Premium Partner trgovina (Foto: iStyle)

Apple Premium Partner trgovina (Foto: iStyle)

Prilikom predstavljanja voditeljica maloprodaje u iStyleu Antonela Jularić naglasila je kako im je cilj približiti Appleove proizvode i usluge dostupnijim korisnicima u Hrvatskoj i u cijeloj Adriatic regiji: Vjerujemo kako je otvaranje prve Appleove Premium Partner trgovine samo početak i veselimo se što ćemo u budućnosti ovo novo maloprodajno iskustvo približiti još većem broju kupaca.

Slika nije dostupna Kakva dominacija iPhonea! Od 10 najprodavanijih smartphonea 2022., čak 8 su Appleovi telefoni

Prilikom predstavljanja poseban je naglasak stavljen na prodajno osoblje i stručne zaposlenike koji će nuditi besplatne edukacije i otvorene radionice za korisnike na kojima će početnici moći naučiti raditi u MacOS-u, dok će napredni korisnici naučiti savjete i trikove te način uređivanja videa.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti