Povratak najtanjeg preklopnog telefona koji su svi željeli

Ako su te informacije točne, novi Razr vjerojatno neće biti jednako tanak kao original.

Martina Čizmić | 16.01.2019. / 16:55

Motorola (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Najtanji preklopni mobilni telefon, koji je prije 15 godina bio predmet želja i statusni simbol diljem svijeta, mogao bi doživjeti svoj povratak.

Ultratanak Motorola Razr V3, u nešto moderniziranoj verziji mogao bi se ponovno pojaviti na tržištu.

Iako još nema službene potvrde iz Lenova, vlasnika Motorolina brenda, neslužbene informacije kažu da bi se novi Razr u SAD-u mogao pojaviti već u veljači.

Nova inačica Razra ponešto će se razlikovati od originala. Zahvaljujući napretku tehnologije, svima dobro poznati preklopni telefon trebao bi biti opremljen savitljivim zaslonom i "paprenom" cijenom od 1500 dolara (9700 kuna).

Ako su te informacije točne, novi Razr vjerojatno neće biti jednako tanak kao original, a u svojoj bi unutrašnjosti mogao skrivati još koje iznenađenje. 

Podsjetimo, prvi preklopni telefon Razr V3 predstavljen je 2004. godine i odmah je postao statusni simbol. Diljem svijeta prodan je u više od 130 milijuna primjeraka.

Hoće li i novi Razr (ako se pojavi na tržištu) biti jednako privlačan ili će poput "oživjelih" Nokija služiti za pobuđivanje nostalgije i za nezahtjevne korisnike, još nije poznato.

U svakom slučaju, uz sve već ranije najavljene nove pametne telefone sa fleksibilnim ekranom, veljača bi mogla biti veoma zanimljiva.

Izvor: WSJ

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti