Prva iAd reklama za iPad pripada Tron Legacyu [VIDEO]

Danas će Apple objaviti svoju prvu iAd reklamu za nadolazeći Disneyev film Tron Legacy na iPadu. Glasnogovornik Apple izjavio je kako će ovo biti jedina iAd reklama ove godine, te da reklama prikazuje kako će izgledati ostale reklame na iPadu.

Zimo Zimo Zimo | 14.12.2010. / 20:23

Prva iAd reklama za iPad pripada Tron Legacyu [VIDEO]

Apple će danas objaviti svoju prvu iAd reklamu za nadolazeći Disneyev film Tron Legacy na iPadu. Glasnogovornik Apple izjavio je kako će ovo biti jedina iAd reklama ove godine, te da reklama prikazuje kako će izgledati ostale reklame na iPadu.

Moramo priznati kako reklame trenutno na mobilnim uređajima ne izgledaju u skladu sa hi-tech uređajima na kojima se prikazuju. Apple je objavio svoju viziju reklama i vjerujemo da će sve reklame izgledati poput nove reklame za blockbuster Tron Legacy.

Naime, reklama se prikazuje u velikom formatu, te za razliku od reklama na iPhoneu i iPod Touchu, pune su bogatih grafika, navigacije putem touch-screena i video sadržaja, a prikazivati će se na aplikacijama kao što su TV vodiči.

Reklama sadrži 10 minutni video, slike iz filma, lokacije i vremena prikazivanja filma, te preslušavanje soundtracka sa mogućnošću kupnje pjesama bez potrebe za napuštenjem reklame. Ovo je i prva iAd reklama putem koje će korisnici moći slati email izravno iz reklame.

Sudeći prema statistikama u svijetu se nalazi više od 125 milijuna Appleovih mobilnih uređaja, te se za sad reklame prikazuju samo u SAD-u, Velikoj Britaniji i Francuskoj, dok početkom sljedeće godine reklame dolaze u Njemačku i Japan.

Kad smo već kod blockbustera Tron Legacy, budite spremni jer vas uskoro očekuju nagrade!

Via [Adage.com], Video via [AllThingsDigital]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti