Već se jedno vrijeme priča o novom iPad magazinu 'The Daily' kompanije News Corp. iza koje stoji medijski mogul Rupert Murdoch u suradnji sa šefom Applea Steve Jobsom.

The Next Web dokopao se prve slike tajanstvenog 'The Daily' magazina. Sudeći prema slici, slike na njemu su prilično kvalitetne, a na naslovnici se pojavljuje i jedna od najuspješnijih žena u svijetu Oprah Winfrey sa naslovom 'Oprah Biggest Gamble'.

Damon Klesow sa Poynter.org stranice otkrio je kako se bi se na magazinu trebale nalaziti mnoge značajke za dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama poput Twittera, Facebooka, Digga, Reddita i Newsvinea.

Uz pomoć koda, Damon je otkrio kako je na naslovnicu uključen ugrađeni video player, no još uvijek je nepoznato hoće li se sadržaj distribuirati putem stranica za dijeljenje video sadržaja, što bi moglo donjeti reportaže videom umjesto tekstom.

Sudeći prema slici aplikacija će biti besplatna no mjesečna naknada iznosit će 4.25 dolara. Nepoznato je i kako će aplikacija biti povezana sa web sadržajem koji bi mogao biti besplatan no limitiran s obzirom da postoje naznake šifriranja sadržaja.

Jesu li ove glasine istinite, trebali bi saznati 19. siječnja kada bi Jobs i Murdoch trebali predstaviti novi iPad magazin oko kojeg se digla velika medijska prašina.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju