Kompanija je objavila prvi javni video koji prikazuje sve ljepote njihovog novog uređaj. Na prvi pogled uređaj izgleda kao iPhone 7 radi dizajna i dvostruke stražnje kamere smještene u gorenjem lijevom kutu a koje su smještene u oblom kućištu.

U20 Plus dolazi u tri različite boje, sivoj, champagne gold i rose gold. Prema riječima Oukitelovog produkt tima, vrlo vjerojatno će se uređaj isporučivati u jet black boji kao i iPhone 7.

Osim toga, dvostruka leća na stražnjoj kameri od kojih je glavna Sonyjeva 13MP s IMX135 senzorom, a u nastavku možete pronaći nekoliko slika uslikanih s U20 Plus. Kao što je vidljivo u videu, originalne slike koje su uslikane u prirodi, jasno su vidljivi daleko udaljeni predmeti, pa tako ako želite fokusirati jednu stvar, pozadina će biti zamagljena kako bi više do isticanja došla sama fotografija.

U20 Plus dolazi s velikom 3300mAh baterijom, no bez obzira uređaj je zadržao debljinu od svega 8.4mm. Iako pozadina nije metalna, već polikarbonatna, i dalje daje odličan osjećaj kada uređaj držite u ruci. Uređaj je još uvijek u pretprodajnoj fazi, te se može naručiti na raznim webshopovima poput igogo.es koji također ima posebnu cijenu za sve korisnike koji žele nabaviti ovaj uređaj.