Prvi video i slike novog Oukitela U20 Plus

Većina ljudi će se složiti s nama kada kažemo da U20 Plus izgleda kao novi iPhone 7, no zapravo se ova dva uređaja prilično razlikuju.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 02.12.2016. / 18:33

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kompanija je objavila prvi javni video koji prikazuje sve ljepote njihovog novog uređaj. Na prvi pogled uređaj izgleda kao iPhone 7 radi dizajna i dvostruke stražnje kamere smještene u gorenjem lijevom kutu a koje su smještene u oblom kućištu.

U20 Plus dolazi u tri različite boje, sivoj, champagne gold i rose gold. Prema riječima Oukitelovog produkt tima, vrlo vjerojatno će se uređaj isporučivati u jet black boji kao i iPhone 7.

Osim toga, dvostruka leća na stražnjoj kameri od kojih je glavna Sonyjeva 13MP s IMX135 senzorom, a u nastavku možete pronaći nekoliko slika uslikanih s U20 Plus. Kao što je vidljivo u videu, originalne slike koje su uslikane u prirodi, jasno su vidljivi daleko udaljeni predmeti, pa tako ako želite fokusirati jednu stvar, pozadina će biti zamagljena kako bi više do isticanja došla sama fotografija.

U20 Plus dolazi s velikom 3300mAh baterijom, no bez obzira uređaj je zadržao debljinu od svega 8.4mm. Iako pozadina nije metalna, već polikarbonatna, i dalje daje odličan osjećaj kada uređaj držite u ruci. Uređaj je još uvijek u pretprodajnoj fazi, te se može naručiti na raznim webshopovima poput igogo.es koji također ima posebnu cijenu za sve korisnike koji žele nabaviti ovaj uređaj.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti