Huawei osigurao još 500 ulaznica za rasprodan Black&White party korisnika

Ulaznice su mogli preuzeti samo vlasnici Huawei uređaja i to upisivanjem IMEI broja.

Martina Čizmić | 06.12.2018. / 16:40

Huawei (Foto: Huawei) (Foto: Huawei)

Huawei za svoje korisnike u Hrvatskoj organizira party i dovodi neke od najpoznatijih DJ-a - francuski dvojac Ofenbach i turskog DJ-a Mahmuta Orhana. 

Francuski dvojac Ofenbach, koji čine Dorian Lo i Cesar de Rummel, proslavio se poznatim elektro hitom Be Mine koji je zauzeo čak 35. mjesto na Billboard Dance/Mix Show Airplay listi. Uz preko 90 milijuna pregleda na YouTube-u za Be Mine, Ofenbach je jedan od najslušanijih izvođača na svijetu čije pjesme Around the Fire i najnoviji hit Katchi slušaju milijuni korisnika svaki dan, a posebnu podršku redovno im daju jedni od najpopularnijih DJ-eva današnjice, Robin Schulz i Tiesto. Njihov remix Come to me dosegao je 20 milijuna streamova na aplikaciji Spotify.

Turski DJ Mahmut Orhan stekao je planetarnu popularnost zahvaljujući svojem hitu Feel, a inovativnim mixom deep housea, groovy indie dancea, uz elemente melodijskih linija turskog kulturnog naslijeđa koje se posebno vidi u njegovom prvom hitu Age of Emotions, probio se na svjetsku scenu kada je potpisao ugovor s Ultra Recordsom. Uz popularne DJ-eve, na ekskluzivnom Huaweijevom partyju u Tvornici Kulture nastupit će i XO i Aldo Morro, najjača hrvatska imena elektro-pop urbane glazbene scene.

Huawei Black&White Party održat će se 19. prosinca, a službeni dress code bit će Black&White.

Iako je prvotno u opticaj bilo pušteno 1000 besplatnih ulaznica, koje je trebalo preuzeti putem Entria, one su planule u samo 24 sata. Stoga je Huawei, svojim korisnicima, omogućio dodatnih 500 ulaznica koje će biti dostupne u petak u 10 sati ujutro, a mogu se nabaviti putem Entrio sustava na linku.

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti