Real Racing 2 HD prva wireless AirPlay igra

Firemint, tvrtka koja stoji iza igre Real Racing 2 HD, objavila je na WWDC 2011 svoju igru koju je od sada moguće igrati i na velikim zaslonima

Zimo Zimo Zimo | 08.06.2011. / 10:55

Real Racing 2 HD prva wireless AirPlay igra

Firemint, tvrtka koja stoji iza igre Real Racing 2 HD, objavila je na WWDC 2011 svoju igru koju je od sada moguće igrati i na velikim zaslonima.

Ako ste jedan od nas i volite igrati utrke automobilima, sigurno ste probali Firemintov Real Racing igru.

Igra puna uzbuđenja i napetosti od starta do kraja, objavila je nove mogućnosti igranja i sami doživljaj. Upravljanje putem iPada nije novost u svijetu igara, pogotovo ovakvih žanrova, no upravljanjem iPadom a pritom gledanje igre na velikoj plazmi ili LCD-u putem AirPlaya jest.

Za one manje upućene AirPlay je Appleov servis za bežičan prijenos slike ili zvuka putem Apple TV-a, koji je spojen na vaš TV.

Dakle, novi nastavak igre Real Racing 2 HD, donosi vam potpuno novo iskustvo igranja pa tako kada pratite vašu trkaću stazu, zahvaljujući tehnologiji AirPlaya i iOS-a, na iPadu je moguće pratiti recimo statistike ili mapu staze.

Igru Real Racing 2 HD moguće je kupiti po cijeni od 12.99 dolara, a ukoliko posjedujete sve potrebne elemente, odnosno Apple TV i veliku plazmu, ne vidimo da bi ta cijena mogla biti problem.

Zamislite sada vožnju F1, na način da na iPadu imate sve silne gumbe kakve ima bolid F1. Cool, zar ne?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti