Sa 100 milijuna registriranih korisnika Top Eleven postaje sve veći

Jedna od najpopularnijih sportskih igara na svijetu sada ima više od 100 milijuna registriranih igrača, nastavlja rast i proslavlja svoj peti rođendan.

Monika Nožić Monika Nožinić | 14.05.2015. / 11:20

Sa 100 milijuna registriranih korisnika Top Eleven postaje sve veći

Jedna od najpopularnijih sportskih igara na svijetu sada ima više od 100 milijuna registriranih igrača, nastavlja rast i slavi svoj peti rođendan.

Nordeus, tvorac popularne igre Top Eleven, online nogometnog menadžera, danas je objavio da je igra dostigla više od 100 milijuna registriranih igrača i još jednom potvrdila titulu najpopularnije sportske igre za mobilne uređaje na svetu.

Igra, čiji je ambasador menadžer kluba Chelsea, José Murinho, postala je toliko popularna da, kada bi svi Top Eleven igrači živjeli u jednoj državi, to bi bila trinaesta zemlja po veličini na svijetu.

Čak 10 milijuna ljudi igra Top Eleven svakog mjeseca, a 4 milijuna svakog dana upravlja svojim nogometnim klubom, izaziva prijatelje i ostale igrače u ligama, prijateljskim utakmicama i kup natjecanjima. Svi oni dijele isti cilj, da dođu do svjetskog vrha menadžerske igre, dok istovremeno unaprijeđuju svoje iskustvo i status kluba.

U isto vrijeme tvrtka Nordeus slavi svoj peti rođendan. Sa sjedištem u Srbiji, Nordeus je još 2010. razvio prvu verziju Top Elevena. Od tada kompanija konstantno raste do pozicije jedne od vodećih u svijetu kada je u pitanju razvoj igara, s više od 170 zaposlenih u pet različitih zemalja.

Sa 100 milijuna registriranih korisnika Top Eleven postaje sve veći

Činjenice o Top Elevenu:

•   Top Eleven se igra u svakoj zemlji na planetu.

•   Kada bi svi igrači ove igre živjeli u jednoj državi, ona bi bila 13. po veličini u svijetu. 

•   Top Eleven je pionir u oblasti cross-platform igara, u kojima igrači mogu neometano mijenjati uređaje tijekom igre i nastaviti točno tamo gdje su stali.

“Otkako smo napravili prvu verziju igre 2010. godine, ljude iz cijelog svijeta privukla je ideja da upravljaju nogometnim timom”, izjavio je Branko Milutinović, generalni direktor Nordeusa. “Igrači vole graditi svoj vlastiti nogometni klub od nule i vrlo smo sretni što 100 milijuna ljudi širom svijeta uživa igrajući Top Eleven.“

On je dalje dodao “Vrlo je rijetko da jedna igra bilježi rastuću popularnost tijekom pet godina postojanja, zadržava bazu lojalnih fanova i stječe tisuće novih. Ponosni smo na ovaj rezultat, a proslavit ćemo ga i u samoj igri s našim igračima. Činjenica da ovaj rezultat bilježimo i na petu godišnjicu Nordeusa čini ovu vijest posebnom”.

Svi igrači će tijekom rođendanskog razdoblja imati priliku preuzeti specijalno dizajnirane dresove i grb kluba.

Igru možete odmah besplatno preuzeti za iOS i Android uređaje.

O igri Top Eleven 2015:

Lansirana 2010. godine, Top Eleven ubrzo postaje najpopularnija sportska igra sa više od 100 milijuna registriranih igrača širom svijeta, 10 milijuna aktivnih na mjesečnoj razini i 4 milijuna igrača koji su aktivni svakodnevno*. Igru je razvio Nordeus, nagrađivana tvrtka za razvoj igara sa sjedištem u Beogradu.

Službeni ambasador igre Top Eleven 2015 je José Murinho.

Igra se može besplatno preuzeti s Apple Storea i Google Play Storea.

Za više informacija, molimo vas posjetite www.topeleven.com, ili @topeleven na Twitteru.

*Brojke su preuzete s AppStatsa, na osnovu broja korisnika Facebooka koji su svakodnevno aktivni.

O tvrtki Nordeus:

Nordeus je nagrađivana europska tvrtka za razvoj igara i zaslužna je za kreiranje igre Top Eleven, najuspješnijeg nogometnog menadžera koji se igra na mobilnim uređajima.

Tvrtka ima urede u Londonu, Dublinu, San Franciscu, Skoplju i Beogradu.

Za više informacija, molimo posjetite www.nordeus.com

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti