Šaljite fotke sa Foursquarea na Flickr pomoću FlickSquarea

Nedavno je foursquare objavio mogućnost slanja fotografija i komentara nakon što se chekcirate na određenoj lokaciji, a programer Benny Wong došao je na ideju spajanja servisa Flickr i Foursqua

Zimo Zimo Zimo | 28.12.2010. / 10:32

Šaljite fotke sa Foursquarea na Flickr pomoću FlickSquarea

Nedavno je foursquare objavio mogućnost slanja fotografija i komentara nakon što se chekcirate na određenoj lokaciji, a programer Benny Wong došao je na ideju spajanja servisa Flickr i Foursquare.

Naime, FlickSquare radi na pricnipu da nakon što povežete vaše Foursquare i Flickr račune, vaše će se fotografije automatski objaviti na Flickeru svaki puta kada se chekcirate na nekoj lokaciji. Fotografije se zatim mogu pregledavati na FlickSquare stranici sa linkom na Foursquare, koji ukoliko ne želite možete isključiti.

Opis fotografije na Flickru uključuje ime lokacije i link na Foursquare gdje vaši prijatelji mogu vidjeti više informacija o lokaciji, te ukoliko žele mogu komentirati vaš check-in direktno preko Foursquarea.

Puno se priča 2011. kao godini check-in servisa, a i vidimo iz priloženoga kako je od običnog check-ina usluga proširena i na dijeljenje fotografija, te se šuška i o videima. Jedno je sigurno, Foursquare, Gowalla i ostatak sličnih servisa bilježiti će sljedeću godinu kao vrlo uspješnu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti