Samsungova serija S20 od danas dostupna i u Hrvatskoj

Nova Samsungova serija pametnih telefona od danas je dostupna i na hrvatskom tržištu.

Martina Čizmić | 13.03.2020. / 07:01

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Dugoočekivani pametni telefoni Samsung Galaxy S20, koji su već zadivili čitav svijet, stigli su i na hrvatsko tržište. Riječ je o prvoj cjelovitoj Samsung seriji 5G uređaja s najmodernijim i najnaprednijim rješenjima tvrtke Samsung, koju čine uređaji Galaxy S20, Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra.

Napredna 5G tehnologija unutar serije S20 donosi novu razinu dijeljenja sadržaja i mogućnosti, kao što je videochat visoke rezolucije uz Google Duo te YouTube u 8K rezoluciji.

Samsung mnogo ulaže u razvoj novih uređaja, a tehnologija koju smo donijeli u novoj liniji Galaxy S20 posljedica je dugotrajnog istraživanja i razvoja kvalitete koja dolazi sa svim komponentama i sa svime što nudimo na tržištu. Ulaskom u novo desetljeće cijela serija Galaxy S20 prvi put dolazi s mogućnošću 5G povezivanja, čime smo našim korisnicima omogućili bržu i jednostavniju komunikaciju te povezivanje s okolinom, istaknuo je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

Serija Galaxy S20 stavlja fokus na kameru, koja kombinira umjetnu inteligenciju s najvećim Samsungovim senzorom za vrhunsku kvalitetu fotografija. Nove mogućnosti kamere korisnicima omogućuju da besprijekorno zabilježe trenutke i povežu se s ljudima koje vole, kada god požele.

Kod modela Samsung Galaxy S20 Ultra kamera od 108 MP s tehnologijom Space Zoom koju pokreće AI omogućava povećanje fotografije i do 100 puta za nevjerojatne detalje, a značajka Super Steady 2.0 zadovoljit će i najzahtjevnije korisnike svojom stabilizacijom snimanja i tehnologijom analize pokreta.

S obzirom na mogućnosti i inovacije koje donose, novi uređaji idealni su za sve koji njeguju moderan stil života i žive u pokretu, a ponovno potvrđuju posvećenost Samsunga vrhunskim tehnologijama i novom korisničkom iskustvu.

Uređaji Galaxy S20 dostupni su svemirski sivoj, nebesko plavoj i nebesko ružičastoj boji, Galaxy S20+ u svemirski crnoj, svemirski sivoj i nebesko plavoj boji, a Galaxy S20 Ultra u svemirski crnoj i svemirski sivoj boji. Cijena počinje od 6.999 kuna za Galaxy S20, 7.799 kuna za Galaxy S20+ i 10.499 kuna za Galaxy S20 Ultra.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti