Savršena osveta: Pogledajte što im je napravio jer mu nisu isplatili plaću!

Bivši zaposlenik jednog puba u Londonu više nije htio čekati isplatu novca kojeg duguju pa je odlučio uzetu stvari u svoje ruke i šokirao vlasnike puba

Zimo Zimo Hrvoje Jurman | 21.08.2014. / 09:25

Savršena osveta: Pogledajte što im je napravio jer mu nisu isplatili plaću!

Jedan se bivši zaposlenik puba House of Wolf odlučio obračunati s vlasnicima puba koji mu nisu isplatili plaće i to na prilično originalan način – 'oteo' im je profile na Facebooku i Twitteru i na njima objavljivao neugodne i provokativne poruke. Također, gostima koji ovaj pub prate na društvenim mrežama (imaju više od tri tisuće pratitelja) putem Twittera je poručio da ih više ne posjećuju – 'ne dolazite u naš usr*** bar'.

'U pivu stavljamo vodu i naplaćujemo vam preskupe koktele i onda vam se zbog toga izrugujemo', jedna je od poruka koju je napisao na društvenim mrežama puba i time šokirao pratitelje i goste puba, a vlasnicima House of Wolfa poručio je da se drže dogovora i plate mu novac koji duguju. Također, napisao je i kako će kontrolirati njihov račun sve dok mu ne plate otkupninu u iznosu plaća koje mu duguju. No, ovaj  je pub nedavno promijenio vlasnike tako da je s ovom 'savršenom osvetom' osramotio nove vlasnike, a ne one koji su mu ostali dužni – ipak, samo dan nakon ovih objava sve su poruke nezadovoljnog bivšeg zaposlenika koje su objavljene na društvenim mrežama izbrisane.

'Vjerojatno je pronađeno neko rješenje za ovaj problem', komentirali su na The Telegraphu ovu situaciju. Novi vlasnik House of Wolfa Greg Barry rekao je kako je pub kupio prošli ponedjeljak te da hakiranje nije povezano s njim, već s bivšim vlasnicima koji su ostavili dugove – 'da nisam vlasnik ovog puba, i ja bih se smijao'. 

Foto: Thinkstock

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti