Skupa igračka za ljubitelje Tesle i Applea: Ovo je Cyberphone, iPhone prerađen u stilu Cybertrucka

Ruska kompanija Caviar preradila je posljednju generaciju iPhonea u stilu Teslina Cybertrucka i rezultat je - Cyberphone.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 30.01.2020. / 13:32

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ako ste se pitali kako bi izgledao iPhone napravljen u stilu Teslina Cybertrucka, ruska kompanija Caviar ima odgovor na vaše pitanje – Cyberphone. Ta kompanija poznata je po svojim skupim preradama Appleovih telefona, a njihova vizija kombinacije dvaju vrlo popularnih brendova i njihovih proizvoda prilično je zanimljiva.

Slika nije dostupna Kakav hit: Ruski "poduzetnik" napravio svoju verziju Cybertrucka i provezao je

U robusnom i atraktivnom kućištu inspiriranim Muskovim "neuništivim" pickupom, koje prati geometriju linija, jednostavnost oblika i raznovrsnost materijala Cybertrucka, Caviar je smjestio nove modele iPhonea 11 Pro. Korisnici mogu odabrati žele li model Pro ili Pro Max, pri čemu su dostupni modeli od 64, 256 i 512 GB memorije. Cijena najjeftinijeg modela (iPhonea 11 Pro sa 64 GB memorije) iznosi više od 5200 dolara, a na Mashableu kažu da je količina Cyberphonea koji će se pojaviti u prodaji ograničena na samo 99 komada pa ako vam je stalo potrošiti više od 30 tisuća kuna na telefon, što prije naručite svoj primjerak.

Iz ruske kompanije potrudili su se da korisnici Cyberphonea nemaju istih problema kakvih je imao Musk pri predstavljanju pickupa. Jasno, riječ je o pucanju stakala na vozilu koje je trebalo biti neuništivo, pa je cijeli ekran, odnosno prednji dio uređaja prekriven metalnom maskom, dok je kućište napravljeno od titana. Kada želite koristiti telefon, maska s prednjeg dijela spusti se u posebno postolje tako da telefon može stajati na stolu ili drugoj podlozi.

Slika nije dostupna Futuristička i neprobojna zvijer agresivnog dizajna: Musk predstavio Cybertruck!

Zanimljivo, no iznimno nepraktično rješenje za osobe koje često vole poviriti na ekran i vidjeti ima li kakvih novosti i obavijesti jer će konstantno morati spuštati prednju masku. No onima koji su spremni dati tako veliki novac za jedinstveni primjerak hardvera s kojim sigurno neće proći nezamijećeni, pomicanje maske vjerojatno neće biti tako veliki problem.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti