Smije mu se cijeli Facebook: Diler poslao SMS na krivi broj pa završio u zatvoru

Amerikanac je SMS vezan uz prodaju droge poslao na krivi broj – šefu odjela za borbu protiv narkotika, s kojim je dogovorio prodaju kokaina

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 14.09.2015. / 08:39

Smije mu se cijeli Facebook: Diler poslao SMS na krivi broj pa završio u zatvoru

Na stranici na Facebooku jedne policijske postaje iz Floride objavljene su poruke koje su putem mobilnog telefona razmijenili 29-godišnji William Lamberson i šef odjela za borbu protiv narkotike te postaje. Lamberson je diler koji je u kolovozu slao poruke poznanicima pokušavajući kupiti i prodati drogu, no jednu je poruku poslao na krivi broj te ju je, umjesto osobi koja želi kupiti drogu, poslao upravo kapetanu odjela za borbu protiv narkotika. Iako mu je policajac na početku dopisivanja rekao da ga ne poznaje, kada je shvatio da razmjenjuje poruke s dilerom, nastavio se dopisivati i dogovarati kupovinu droge. Nakon nekoliko dana dogovorili su prodaju kokaina (na stranici na Facebooku policijske postaje ne spominju se količine droge i njegova vrijednost) te su dogovorili mjesto i vrijeme primopredaje kokaina.

No, susret s osobom s kojom se dopisivao i s kojom je dogovorio prodaju droge nije prošao onako kako se Lamberson nadao - policajci su ga odmah uhitili i završio je iza rešetaka. Optužen je za posjedovanje droge s namjerom prodaje, a uz fotografiju njegovog uhićenja na Facebooku policijske postaje napisali su kako je sada pravo vrijeme da ga obavijeste kako je cijelo vrijeme imao krivi broj te se dopisivao sa šefom odjela za borbu protiv narkotika. Vijest o slanju SMS-a na pogrešan broj i pokušaj prodaje droge policajcu prenijeli su brojni mediji, a Lamberson je na internetu i društvenim mrežama postao predmet ismijavanja korisnika.

Foto: Facebook

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti