Spanovci organiziraju besplatne webinare o korištenju aplikacija i alata za lakši rad od kuće

Webinari traju 45 minuta, besplatni su i namijenjeni svima kojima treba pomoć bez obzira gdje se nalazili.

Martina Čizmić | 08.04.2020. / 15:02

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Rad od kuće za mnoge se pokazao kao poseban izazov. Ne samo da je trebalo naučiti kako se organizirati i prisiliti da se radi u prostoru u kojem je mnoštvo stvari koje nam odvlače pozornost, već je trebalo ovladati i različitim novim alatima.

Kako bi pomogli zaposlenima da ostanu produktivni i zaštićeni i tijekom rada na daljinu, Spanovi stručnjaci kreirali su serijal od četiri besplatna specijalizirana #ostanidoma webinara, koji će omogućiti svim polaznicima da zaštite svoje poslovanje i resurse te zadrže učinkovitost iz sigurnosti vlastita doma.

Webinari su organizirani uz podršku Američke gospodarske komore u Hrvatskoj i Microsofta, a kako je riječ o sadržaju namijenjenom svima kojima treba pomoć bez obzira gdje se nalazili, svi materijali će biti na engleskom, dok će predavači prezentirati na hrvatskom jeziku. Osim u Hrvatskoj, Spanovi webinari održat će se i u Sloveniji, Ukrajini i Azerbajdžanu. 

Predavanja su namijenjena svima koji rade na daljinu, precizna su i jednostavna za praćenje te daju jasan pregled alata koji olakšavaju novu stvarnost rada na daljinu. Traju 45 minuta, tako da ih većina zaposlenih ljudi može uklopiti u svoj kućno-radni raspored. Prvo predavanje održat će se sljedeću srijedu, 15. travnja, a u nastavku se nalazi popis svih tema koje će se obrađivati u naredna četiri tjedna.

15. travnja “Korištenje Microsoft Teams platforme za timski rad na daljinu“ – Microsoft Teams je svestrana platforma, koja može biti puno više od alata za održavanje online sastanaka. Spanovi predavači pokazat će kako iskoristiti sve značajke platforme te ostvariti puni potencijal svojih virtualnih timova.

 

22. travnja “Ostanite zaštićeni i produktivni u vašem kućnom uredu“ – Kako nadići izazove koje sa sobom nosi zaštita i sigurnost posla u kućnom okruženju, održavajući pritom lak pristup svojim resursima sa svih svojih uređaja, bilo kada.

 

29. travnja “Kako ostati produktivan u radu na daljinu“ – Spanovi predavači predstavit će polaznicima aplikacije za osobnu produktivnost, koje omogućavaju lako nadgledanje svojih zadataka i potiču veću učinkovitost.

6. svibnja “Potaknite i pojačajte timsku produktivnost uz O365 aplikacije“ – predavanje o najboljim aplikacijama koje omogućavaju učinkovitu suradnju i povezivanje timova čak i dok rade odvojeno, uz posebne tips & tricks koje znaju samo najbolji eksperti.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na željeni webinar ovdje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti