Spremite se za budućnost: Adria Summit održat će se od 3. do 7. svibnja

Konferencija će obuhvatiti buduće trendove koji oblikuju tradicionalnu omnikanalnu e-trgovinu, a ići će dalje i prema tehnologijama i modelima koji omogućavaju razmjenu potpuno digitalnih dobara i usluga, kao i budućnost digitalnog novca.

Zimo Zimo | 14.04.2023. / 16:05

Adria Summit 2023 (Foto: Adria Summit)

Nakon uspješne prošlogodišnje konferencije, s nestrpljenjem iščekujemo ovogodišnji Adria Summit 2023 “Budućnost digitalne trgovine” koji će se održati od 3. do 7. svibnja i to na dvije lokacije, u Umagu u Hrvatskoj i Portorožu u Sloveniji.

Konferencija će obuhvatiti buduće trendove koji oblikuju tradicionalnu omnikanalnu e-trgovinu, a ići će dalje i prema tehnologijama i modelima koji omogućavaju razmjenu potpuno digitalnih dobara i usluga, kao i budućnost digitalnog novca.

Očekuje se preko 60 govornika, na 8 panela, a pored novih formata diskusija i umrežavanja, organizatori su pripremili i iznenađenja za sve sudionike summita. Zoran Torbica, jedan od organizatora i čovjek čije je ime neizbježno kad se govori o poslovanju na internetu, za sve sudionike summita ima jedno vrlo interesantno pitanje: Bojite li se promjena ili jedva čekate?

Također ističe da su svi koji se trude pratiti promjene i predvidjeti čak i blisku budućnost u najuzbudljivijem razdoblju.

Je li sadašnjost postala budućnost? Svi koji se trude pratiti promjene i predvidjeti čak i blisku budućnost su u najuzbudljivijem razdoblju. Imate li osjećaj da se sve mijenja, drugačije je, ali je nekako i poznato? Je li globalna inflacija izazov ili je možda početak kraja nacionalnih banaka? Kriptovalute “skaču” svaki dan, jesu li kriptovalute preboljele dječje bolesti? Znate li uopće što je decentralizacija financija? Hoće li fintech ugroziti banke? Hoće li se banke prilagoditi promjenama i koliko brzo? Što je i gdje je sada blockchain? Zašto je superioran u čuvanju podataka? Može li se kompromitirati? Kako je strojno učenje postalo umjetna inteligencija? Što će umjetna inteligencija sve zamijeniti?”

Na brojnim panelima tijkom summita posjetitelji će moći dobiti odgovore na sva ova i druga pitanja i to od nekih od uglednih govornika kao što su: 

Luka Burilović (predsjednik Hrvatske gospodarske komore), Tomislav Radoš - (potpredsjednik Hrvatske gospodarska komora), Marcel Majsan (predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska), Marko Čadež (predsjednik Privredne komore Srbije), Srđan Kondić (predsjednik Uprave i izvršni direktor Addiko Bank), Ivan Smiljković (član Izvršnog odbora ProCredit Bank), Zvonimir Mršić (Spitzberg Partners LLC, operativni partner), Stevica Kuharski (principal Fil Rouge Capital)

Više detalja možete pronaći na službenoj stranici konferencije, na kojoj se možete i prijaviti za sudjelovanje u ovom jedinstvenom regionalnom skupu.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti