U Hrvatskoj nikad nije bilo toliko startup okupljanja kao što to ima u današnje vrijeme, što s druge strane omogućuje mnogim idejama da lakše dođu do realizacije.

Glupo je reći da je startup namijenjen mladim, jer to nije istina. Ideju za startup može imati bilo da imate 20 ili 55 godina, uvijek je bitna ideja, a od nje bitnija je realizacija. Kako biste saznali kako ideju pretvoriti u stvarnost, stvoriti nove poslovne veze i naravno naučiti nešto novo, pozivamo vas na Startup AddVenture, koji će se održati na zagrebačkom FER-u 20. travnja ove godine.

Naime, Startup AddVenture dovodi poslovne anđele, izvršne direktore i predstavnike moćnih svjetskih tehnoloških medija, koji će pričati o stvarima koje trebate znati ukoliko se bavite nekim startupom.

Zagreb će tako postati šesti grad ove godine, koji će ugostiti ovaj jednodnevnim događaj s utjecajnim ljudima iz svijeta biznisa i startupa. Više o događaju možete pronaći na službenim stranicama, gdje ujedno i možete kupiti kartu, a u nastavku možete pogledati i kako je to izgledalo u drugim gradovima.

Spomenimo na kraju da ukoliko imate startup, uvijek je dobro posjetiti ovakav događaj, jer i jedan novi kontakt je bolji nego niti jedan. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju