Stigla je nova akcijska kamera GoPro Fusion

Kamera GoPro Fusion za snimanje videozapisa u 360 stupnjeva i 5.2 K rezoluciji dostupna je za prednarudžbe

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 29.09.2017. / 08:07

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon mjeseci testiranja među “izabranima i odabranima” GoPro je poslao obavijest kako je njihova nova kamera GoPro Fusion dostupna za prednarudžbe! Radi se o prvoj kameri za snimanje videozapisa u 360 stupnjeva s potpisom kompanije GoPro, a iz same tvrtke s ponosom ističu kako je ovo “najsvestranija kamera GoPro u povijesti”. Najvažnija je, naravno, karakteristika mogućnost snimanja videozapisa u VR (360 stupnjeva) i to u 5.2 K rezoluciji, zahvaljujući dvostrukim lećama kojima je opremljena ova nova akcijska kamera.

Naravno, GoPro Fusion vodootporna je (do 5 metara dubine, prema deklaraciji), dolazi s glasovnim kontrolama, kompatibilna je s postojećim GoPro aplikacijama za upravljanje kamerama… Iz kompanije GoPro dodatno napominju kako Fusion ima nevjerojatno napredan sustav stabilizacije u samoj kameri, što će svim korisnicima omogućiti snimanje i reprodukciju stabilnih videozapisa. Naravno, očekivano je da GoPro, koji se inače nalazi u problemima, u novu kameru polaže ogromne nade, jer ovo je proizvod koji bi ih trebao povući dalje u razvoju i poziciji na tržištu.

Nema apsolutno nikakve sumnje kako je GoPro Fusion odlična kamera, ali mnogima bi cijena mogla predstavljati problem. U prednarudžbi GoPro Fusion možete kupiti po cijeni od 700 eura, što je otprilike 5250 kuna, što je sve samo ne zanemariv iznos. Kako je tržište kamera svih vrsta, pa tako i akcijskih ili VR u posljednje vrijeme prepuno jeftinijih proizvoda, kvaliteta koju GoPro svakako ima samo je jedan od parametara kod odabira kamere. No, ako želite naručiti novu kameru GoPro Fusion, to možete učiniti ovdje.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti