Iako je 100 kuna malo u svakom pogledu, čak i ako idete u trgovinu, postoje stvari koje zapravo mogu raditi nešto iako koštaju mizernih 100 kuna. Jedna od tih stvari zove se Ulefone uWear i spada u kategoriju pametnih satova.

Na prvu ćete pomisliti da za 100 kuna ne može biti nešto dobro, što je djelomično točno, no uWear zapravo može dosta stvari i ne razlikuje se previše od drugih niskobudžetnih pametnih satova koji koštaju i do nekoliko puta više. Naime, rezolucija ekrana jest dosta loša 128 x 128, na ekranu od 1.44 inča to izgleda kao stariji mobitel, no s druge strane, pomoću ovog uređaja možete obaviti pozive, primiti iste, pregledavati poruke s WhatsAppa, pratiti koliko ste prehodali, kakva vam je kvaliteta sna i podsjetit će vas da se morate ustati iz stolice nakon određenog vremena.

Također, uređaj ima push notifikacije, pa tako na satu možete pratiti što se događa na Twitteru, Facebooku, G-Mailu ili WhatsAppu bez da posežete za vašim telefonom.

Uz sve to, sat je vodootporan i dolazi sa sportskim remenom sličnim kakvog ima Apple Watch. UWear ima još nekoliko zgodnih mogućnosti kao što su pregled poruka i zvanje, remote kamera i upravljanje glazbom, te mehanizam koji će spriječiti da ne zaboravite vaš telefon.

Sve u svemu, od uređaja ne možete očekivati čuda, no dati 100 kuna je stvarno čisto solidna cijena. Više informacija možete potražiti na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju