Što ponovo sprema Facebook?

Tokom jučerašnjeg dana kružili su mailovi Facebook-a kojim se pozivaju novinari na event koji će se održati danas u 19h po našem vremenu. Povodom čega je event organiziran još uvijek se nezna, no sumnjamo da je organiziran kako bi proslavili uspješnost filma 'The Social Network'.

Zimo Zimo Zimo | 05.10.2010. / 09:45

Što ponovo sprema Facebook?

Tokom jučerašnjeg dana kružili su mailovi Facebook-a kojim se pozivaju novinari na event koji će se održati sutra u 19h po našem vremenu. Povodom čega je event organiziran još uvijek se nezna, no sumnjamo da je organiziran kako bi proslavili uspješnost filma 'The Social Network'.

Prošli tjedan tvrtka je objavila mogućnost uploada slika velikih rezoulcija, što se zadnje vrijeme i očekivalo, čitali smo i o unapređivanjima Facebook grupa i event stranica, a sve su glasnije tračevi kako Facebook sprema suradnju s Eventbrite-om, tvrtkom koja se bavi organizacijom događanja putem weba.

Pošto na pozivnicama stoji 'Event' moguće je to i glavna tema o kojoj će se pričati na događanju. Što će se točno događati izvjestit ćemo vas nakon eventa.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti