Što se krije iza kineskog brenda “No.1”?

Vjerojatno ste mogli primijetiti kako smo u nekoliko navrata pisali o uređajima pod brandom No.1, no o čemu se zapravo radi?

Saša Fišter sasa@zimo.co | 10.11.2015. / 10:53

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kineske kompanije su postale jedan od bitnih faktora moderne industrije, pogotovo elektronike. Gotovo svaki uređaj se sklapa u jednoj od kineskih tvornica, bilo da se radi o Foxconnu ili nekoj drugoj.

Kina je meka za proizvođače hardvera. Niske cijene, i sve bolja kvaliteta je ono što u Kini mogu ponuditi na ovom konkurentnom tržištu.

Nuojiayuan Science and Technology je kompanija specijalizirana u mobilnim komunikacijama, proizvodnji, prodaji i servisu integriranih modernih hi-tech poduzeća. Iza sebe imaju preko 8 godina iskustva rada u ovoj industriji, a svoje proizvode izvoze u više od 50 zemalja, od Amerike, Europe, Srednjeg istoka pa sve do jugoistočne Azije.

Za sebe kažu da teže k kvalitetnim proizvodima, najboljoj usluzi i kako je njima kupac na prvom mjestu. 

Cilj im je postati broj 1, pa je tako nastao i naziv “No.1”, jer teže k tome da ovaj brand postane vodeći brand. Da se radi o itekako značajnoj kompaniji govori podatak da se njihova tvornica prostire na više od 5.000 m2, gdje radi preko 500 zaposlenika uključujući 20 inženjera koji imaju preko 5 godina iskustva u ovoj industriji. Također, preko 50 ljudi radi na tehničkoj podršci, a na mjesečnoj bazi mogu proizvesti i do 200.000 pametnih telefona i pametnih satova, područja u kojima su se specijalizirali.

Njihov fokus su robusni pametni telefoni namijenjeni ljudima koji rade u ekstremnim uvjetima, te pametnim satovima koji postaju sve popularniji uređaji.

O nekim njihovim uređajima već smo pisali, neke smo podijelili, a uskoro nam stižu i novi uređaji poput pametnog sata D3, svojevrsne kopije Appleovog Watcha.

Više informacija o ovoj kompaniji možete pronaći na njihovim službenim stranicama, en.001phone.cn.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti