Što se sviđa vašim frendovima?

FriendShuffle je jednostavan servis tek danas pokrenuti, a pomoću kojeg možete prosurfati po stranicama koje su vaši frendovi 'like'-ali na Facebook-u. Sve što trebate napraviti je otići na www.friendhuffle.com, logirati se s vašim Facebook accountom i klikati na 'Shuffle'.

Zimo Zimo Zimo | 07.10.2010. / 20:08

Što se sviđa vašim frendovima?

FriendShuffle je jednostavan servis pomoću kojeg možete prosurfati stranicama koje su vaši frendovi 'like'-ali na Facebook-u. Sve što trebate napraviti je otići na www.friendhuffle.com, logirati se s vašim Facebook ili Twitter accountom i klikati na 'Shuffle'.

Danas objavljen servis FriendShuffle je totalno jednostavan alat koji vam može pomoći ako želite skratiti vrijeme na netu pregledavajući sadržaje kojeg su vaši frendovi na Facebooku 'like'-ali. Klikom na 'Shuffle', slučajnim odabirom prikazuju se stranice sa kompletnim sadržajem koje se sviđaju vašim frendovima, a koje možete i vi odmah 'like'-ati, naravno ako vam se svidi. Ako ste ikad koristili StumbleUpon, onda ćete razumijeti o čemu pričamo, ako niste, možete uz par klikova mišem isprobati ovaj novi zabavan servis. Mogući su manji problemi, pa ako vam sve ostaje statično, morate obrisati 'cookies' na vašem pregledniku, refreshati stranicu i spremni ste za klikanje. Javite nam kako vam se sviđa FriendShuffle.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti