Što sve danas proizvodi Xiaomi?

Svi znamo za Xiaomi kao kompaniju koja proizvodi pametne telefone, no zapravo njihov spektar proizvoda je prilično širok.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 29.08.2016. / 19:32

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Xiaomi, taj kineski gigant, uspio je izraditi niskobudžetni pametni telefon koji garantira kvalitetu, pouzdan je i jedan je od najpopularnijih kineskih tehnoloških kompanija, no Xiaomi je proširio svoj spektar gadgeta i elektroničkih naprava puno više od samih pametnih telefona, pa se tako u njihovoj ponudi mogu pronaći razni Bluetooth zvučnici, in-ear i obične slušalice, pametni uređaji poput LED žarulja, TV Box-eva, narukvica, WiFi rutera, tester za mjerenje kvalitete vode, te druge razno razne visokotehnološke lampe za dom.

Osim prije spomenutog, u Xiaomiju se brinu i za dodatke za gadgete poput Micro USB adaptera, maskica za mobitel, raznih držača ili ruksaka, utičnica, Bluetooth transmitera za automobil, stolne LED lampe, produžni kabel s više utičnica, joystick za igranje igara, itd.

Također, tu su i nezaobilazni tableti i tipkovnice, dodatne baterije za punjenje mobitela i naravno pametni telefoni — od onih jeftinijih do onih skupljih.

Ovaj popis je prilično dugačak, zato sve zajedno možete pogledati na ovom linku, jer doista ima vrlo korisnih stvari za kuću, dvorište, hobije i dodatke za vaše postojeće gadgete.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti