Sve je spremno za veliku završnicu 8. sezone A1 Adria Lige na Reboot Online Games Weeku

Da gamerska zajednica ima i veliko srce pokazuje humanitarna akcija u kojoj će organizatori, sudionici i pratitelji ROGW-a i A1AL-a prikupljati sredstva za liječenje djevojčice iz Tribunja s rijetkim zloćudnim tumorom na mozgu.

Martina Čizmić | 15.11.2021. / 14:30

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Već tradicionalno, završnica najvećeg regionalnog esport natjecanja - A1 Adria League – odigrat će se u sklopu Reboot Online Games Weeka. Tako će se od 17. do 21. studenog za titulu najboljih u igrama CS:GO, League of Legends, Brawl Stars i FIFA, boriti esportaši iz cijele regije, a dodatni će motiv biti i nagradni fond koji iznosi gotovo 100.000 kuna.

Zbog epidemiološke situacije napeta završnica A1 Adria Lige može se pratiti isključivo online, putem službenih digitalnih kanala lige.

Po treći put Reboot Online Games Week powered by A1 emitirat će program paralelno iz tri tematska, profesionalna livestream studija (Core Gaming, Gaming Industry, Esports powered by A1AL). To znači preko sto sati interaktivnog i atraktivnog gaming sadržaja s naglaskom na igre najnovije generacije. Osim praćenja velikog finala 8. sezone A1 Adria Lige, bit će tu druženja s najpoznatijim regionalnim gaming influencerima, puno nagradnih natječaja te pregleda novosti iz svijeta hardvera i nikad dinamičnije gaming industrije.

Posebno mjesto u programu zauzimaju zanimljivi paneli aktualne tematike. Već prvog dana, Zoran Arambašić, direktor planiranja i razvoja radijske pristupne mreže u A1 Hrvatska te poznati gamer i youtuber Luka Črneli – Lavvek razgovarat će o tome kako 5G tehnologija utječe na iskustvo i budući razvoj gejmanja. Ravnatelj Centra za nestalu i zlostavljanu djecu i Centra za sigurniji internet, Tomislav Ramljak će s Aleksandarom Gavrilovićem, direktorom studija za izradu igara Gamechuck pokušati odgovoriti na pitanja vezana za odgovornost developera i roditelja kad je riječ o djeci i videoigrama, o etičkim dilemama, kontroli i sigurnosnim izazovima.

Da gamerska zajednica ima i veliko srce pokazuje humanitarna akcija u kojoj će organizatori, sudionici i pratitelji ROGW-a i A1AL-a prikupljati sredstva za liječenje djevojčice iz Tribunja s rijetkim zloćudnim tumorom na mozgu.

Svi zainteresirani mogu pratiti završnice natjecanja online i to: 
Brawl Stars – srijeda, 17. studeni
FIFA 21/22 – četvrtak i petak, 18. i 19. studeni
League of Legends – subota, 20. studeni
CS:GO – nedjelja, 21. studeni

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti