THL T7, pametni telefon za svakodnevno korištenje

Izvrstan uređaj za malo novaca koji će vas služiti na dnevnoj bazi bez razmišljanja o trajanju baterije.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 04.03.2016. / 09:40

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kompanija zanimljivog imena THL, što u originalnom nazivu znači (Technology, Happy, Life) možda nije toliko poznata u Europi no s preko 300 brand trgovina otvorenih u zadnjih 3 godine, jasno je vidljivo da se radi o respektabilnoj kompaniji.

THL je nedavno objavio svoj novi uređaj koji nosi naziv T7, a radi se o pametnom telefonu zaslona veličine 5.5 inča, dakle popularno zvan phablet, koji ima moćan osmerojezgreni procesor radnog takta 1.3GHz s 3GB RAM-a i 16GB interne memorije.

Naime, THL T7 je uređaj koji je tek dostupan u prednarudžbi a s isporukom počinje u drugoj polovici ožujka, što znači da nećete trebati čekati dugo.

Osim prije spomenutih karakteristika, T7 pogoni Android 5.1 te ima prednju kameru od 5MP odnosno stražnju od 13MP koja naravno ima ugrađenu LED bljeskalicu. Odlična stvar je što T7 ima i čitač otisaka prstiju na stražnjoj strani uređaja, pa ćete tako vjerojatno koristiti ovu tehnologiju kako bi otključavali vaš uređaj na sigurniji i brži način.

Ekran koji smo prije spomenuli rezolucije je 1280 x 720 s 267 piksela po inču, dakle radi se o prilično dobrom zaslonu, no ne i onakvim kakvog ste navikli gledati na novi premium uređajima. Vrlo važno je spomenuti i da T7 dolazi s moćnom baterijom od 4800mAh, što znači da će uređaj prilično dugo izdržati na jednom punjenju. Isto tako, moćna baterija ima svoje nedostatke, a to je malo teži i deblji uređaj od ostalih, no ako vas ta karakteristika ne brine, onda je ovo svakako dobar izbor.

I na kraju spomenimo i ono najvažnije a to je cijena od 150 dolara (bez carine i PDV-a), što opet nije pretjerano naspram što ovaj uređaj nudi. 

Ako vam se ovo čini kao dobar uređaj, a možemo reći da se radi o dobrom uređaju, onda se možete predbilježiti na kupovinu istog na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti