Timewaste Timer će vas osoboditi ovisnosti o Facebooku

Ovisnosti o ovoj društvenoj mreži teško se riješiti. Često se ulogiramo na 'fejs' samo kako bi provjerili je li kome rođendan i pročitali koju...

Viktor Gabaj Viktor Gabaj | 25.04.2015. / 07:00

Timewaste Timer će vas osoboditi ovisnosti o Facebooku

Ovisnosti o ovoj društvenoj mreži teško se riješiti. Često se ulogiramo na 'fejs' samo kako bi provjerili je li kome rođendan i pročitali koju dobru vijest na omiljenom nam tech portalu, no to lako preraste u dvosatno listanje dobro nam znanog news feeda. Aplikacija, odnosno dodatak poput ovog samo je jedan proizvod od onih koji nam žele pomoći u odvikavanju od ovog socijalnog opijuma.

Zapravo se radi o dodatku za Chrome, a isti nosi naziv Timewaste Timer. Princip rada je jednostavan - svaki put kada provedete više od sat vremena na Facebooku, automatski će se uplatiti 1 američki dolar s vašeg na račun tvoraca koji stoje iza ovog dodatka. Sve što trebate napraviti kako biste aktivirali ovu opciju je preuzeti ekstenziju za Chrome i uplatiti $20 na virtualni račun. 

Timewaste Timer će vas osoboditi ovisnosti o Facebooku

Za sve one koji se žele iskušati u ovom izazovu, aplikacija je još neko vrijeme dostupna bez potrebe za početnom uplatom, a sve što vam treba kako biste isprobali beta verziju je kod NOMORETIMEWASTING. 

Više o ovom genijalnom rješenju možete saznati na njihovoj službenoj stranici.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti