Odgovor na ovo pitanje možete pronaći na novom portalu koji su pokrenuli studenti zagrebačkog Prirodoslovno-Matematičkog fakulteta.

Stranica www.najdoktor.com služi za ocjenjivanje i komentiranje svih liječnika i stomatologa u Hrvatskoj od strane samih pacijenata, što donosi realnu sliku kojeg doktora odnosno stomatologa odabrati.

Pošto živimo u transparentnom svijetu gdje se sve zna i sve se čuje, ovaj portal pomoći će svakom tko želi naći dobrog liječnika kojeg su preporučili sami korisnici.

Namjera nije diskreditiranje zdravstvenih djelatnika, upravo suprotno, cilj ovog projekta je poticanje na što veći angažman i nagrađivanje najboljih.

„Svakodnevno slušamo brojne pritužbe na račun zdravstvenih ustanova i djelatnika, ali postoje mnoge ustanove i djelatnici koji zaslužuju pohvale. Vjerujemo da se ova stranica može razviti u platformu preko koje će ministarstvo, zdravstvene institucije i brojne udruge liječnika u Republici Hrvatskoj dobivati povratne informacije od korisnika zdravstvenih usluga“ – izjavio je Lovre Kelam, voditelj projekta.

Korisnici će tako od sada moći odabrati najbolje liječnike prema specijalizaciji, mjestu boravka, zdravstvenoj ustanovi ili prema drugih 5 parametra po kojima će dobiti relevantne informacije.

Via Projekt 404

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju