Tomato nudi milijun besplatnih minuta

Mobilna mreža Tomato objavila je kako svim korisnicima koji obave svoj prvi poziv na Tomatu nude milijun besplatnih minuta.

Zimo Zimo Zimo | 31.03.2011. / 12:27

Tomato nudi milijun besplatnih minuta

Mobilna mreža Tomato objavila je kako svim korisnicima koji obave svoj prvi poziv na Tomatu nude milijun besplatnih minuta.

Naime, Tomato u razdoblju od 1. do 30. travnja svakom će novom korisniku ove mreža, a koji će ostvariti svoj prvi poziv, pokloniti milijun besplatnih minuta za pozive prema drugim Tomato korisnicima bez vremenskog korištenja.

Korisniku se minute dodjeljuju odmah nakon prvog ostvarenog poziva, a za njihovo korištenje korisnik nema obveza dodatno nadoplaćivati svoj račun ili plaćati ikakve dodatne naknade.

Kako bi korisnike potaknuli na prebacivanje na svoju mrežu, Tomato nudi 2u1 start paket po cijeni od 25kn s dvije SIM kartice, od kojih jedna ima početnih 25kn na računa, a druga 10kn.

Prilikom korištenje tih milijun besplatnih minuta, korisnicima se samo naplaćuje uspostava poziva od 25 lipa.

Opciju milijun minuta besplatnih poziva korisnici mogu koristiti uz osnovnu Tomato tarifu u kojoj je cijena poziva prema ostalim mrežama 0,45 kuna, a cijena SMS-a je 0,25 kuna. Promjenom tarife, korisnici neće biti u mogućnosti iskoristiti pogodnosti promocije, stoji u priopćenju.

A ukoliko ste postojeći Tomato korisnik, možete se uključiti u nagradnu igru 'Nije Darinka, Ante je' na Facebook stranici Tomata. Više informacija pogledajte na službenim Tomato stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti