Tražimo WordPress developera, prijavite se!

Radi povećanja opsega posla, otvorili smo novo radno mjesto pa tako tražimo WordPress developera koji će nam pomoći u radu s našim klijentima.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 19.01.2015. / 10:20

Tražimo WordPress developera, prijavite se!

Radi povećanja opsega posla, otvorili smo novo radno mjesto pa tako tražimo WordPress developera koji će nam pomoći u radu s našim klijentima. 

Ono što tražimo od budućeg zaposlenika jest da ima barem dvije godine iskustva rada na WordPress platformi te pritom ne mislimo na instaliranje teme i uređivanje iste, već povezivanje postojeće HTML stranice na WordPress platformu, razvoj pluginova, itd. 

Trebate znati raditi ili naučiti kako raditi na promjenama prema zahtjevima klijenata. Od vas se očekuje da imate dobru podlogu u HTML-u i CSS-u, također da znate raditi s jQueryjem i ostalim alatima potrebnim za izradu moderne web stranice i naravno PHP, MySQL! 

Mjesto rada je u Varaždinu u dobroj i opuštenoj atmosferi.  

Kako biste se prijavili, molimo vas da pratite sljedeće upute: 

  • poslati CV 
  • poslati vaše reference 
  • poslati GitHub profil (ako ga imate) 

Email za slanje: posao(at)zimodigital.com uz obavezan subjekt “WP Posao”. Prijave koje neće ispuniti traženo nećemo uzimati u obzir. 

Natječaj traje do 30. siječnja (petak), no ukoliko se pronađe odgovarajuća osoba zapošljavat ćemo i ranije te će svaki kandidati biti pozvan na individualni sastanak koji će se održati u Tehnološkom parku, Zagrebačka 89, Varaždin. Sve prijave zadržat ćemo u bazi radi mogućnosti daljnjeg zapošljavanja.

Novi zaposlenik dobit će na korištenje servise za unaprjeđivanje znanja poput Laracasts i Treehouse, te mogućnost narudžbe knjiga i tečajeva na trošak tvrtke Zimo Digital.

Foto Flickr

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti