Twitter bi uskoro mogao omogućiti tweetove sa više od 140 znakova

Društvena mreža Twitter razmatra mogućnost povećanja broja znakova koji se mogu koristiti u jednom tweetu.

Monika Nožić Monika Nožinić | 01.10.2015. / 11:05

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Prema tvrdnjama pouzdanih izvora upoznatih sa planovima kompanije, Twitter razmatra povećavanje limita znakova u javnim tweetovima.

Izvori ističu da je CEO Twittera, Jack Dorsey, još jednom razmotrio mogućnost povećanja limita, nakon što je veliki broj korisnika kontaktirao kompaniju s upitom i željom za povećanjem broja znakova u tweetovima.

Trenutno se istražuju i druge metode povećanja broja znakova u tweetovima, a među njima su i izbacivanje hashtagova, korisničkih imena i linkova iz ukupnog zbroja znakova.

Ovo bi mogao biti vrlo mudar pristup koji bi ključne vrijednosti i funkciju servisa ostavio netaknutim, uz istovremeno proširenje limita za znakove u tweetovima.

Dorsey istražuje i druge načine pomoću kojih bi mogao poboljšati Twitter, ali da se njima ne promijeni filozofija ove društvene mreže.

Očigledno je da Twitter ulaže velike napore i energiju u predstavljanje novih servisa i jedinstvenih koncepata, sve u cilju povećanja svoje korisničke baze te kako bi korisnicima omogućio što bolje iskustvo.

Izvor: Neowin

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti