Twitter će prenositi najbolje trenutke iz Overwatch lige i tjednu emisiju

Twitter će ovoga vikenda krenuti prenositi aktivnosti iz Overwatch lige.

Filip Krizmanić | 24.08.2018. / 18:09

Overwatch (Foto: Blizzard) (Foto: Blizzard)

Twitter i Overwatch liga postigli su dogovor prema kojem će na toj platformi biti prenošeni najbolji trenuci Overwatch All Star vikenda koji će se odvijati u Blizzardovoj areni u Los Angelesu.

Twitter će prenositi najbolje trenutke i kroz ostatak sezone Overwatcha, a vjerojatno i sljedeće godine.

Početkom OWL-a 2019. godine, Twitter će emitirati i tjednu emisiju Watchpoint, koja će se fokusirati na analizu i komentare mečeva, igrača, timova i svega ostalog vezanog uz OWL.

Otkada postoji Overwatch liga, zajednica na Twitteru uvijek je bila jedna od naših najstrasnijih i najuključenijih publika, izjavio je Daniel Cherry, voditelj marketinga Blizzardove esport lige. Zato smo uzbuđeni najaviti suradnju s Twitterom koja počinje s Overwatch All Star vikendom.

U siječnju je Twitch.tv Blizzardu platio 90 milijuna dolara za prava na prenošenje prve dvije sezone Overwatch lige. Dok je Twitch prenosio sezone, Twitter je bio glavni prenositelj drugih esport događaja kao što su ESL, DreamHack, Halo i Eleague.

Twitter je platforma na kojoj se odvija sav razgovor o Overwatch ligi i uzbuđeni smo što ćemo dovesti još više sadržaja kroz sljedećih nekoliko godina, izjavila je Rishi Chadha, voditeljica gaming suradnji Twittera. Overwatch liga je esport događaj o kojemu se najviše tvita, a ovom suradnjom bismo voljeli dodatno poduprijeti taj trend.

Izvor: Sporttechie

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti