Twitter kupio agregator lokalnih ponuda Spindle

Spindle je geolokacijski servis koji korisnicima nudi informacije o novim ponudama u trgovinama, restoranima, muzejima, galerijama, parkovima i svim sličnim točkama interesa

Zimo Zimo Filip Šturman | 25.06.2013. / 13:21

Twitter kupio agregator lokalnih ponuda Spindle

Spindle je geolokacijski servis koji korisnicima nudi informacije o novim ponudama u trgovinama, restoranima, muzejima, galerijama, parkovima i svim sličnim točkama interesa. Sebe nazivaju news feedom susjedstva koji sumira Twitter i Facebook postove lokalnih točaka interesa te po želji dostavlja u obliku personaliziranih obavijesti (notifications).

Radi na principu instant Kolektiva ponuda u last-minute aranžmanu ili pak obaviještava ukoliko je došlo do otkazivanja rezervacije u vašem omiljenom restoranu te je sada termin slobodan. Spindle omogućava kategorizaciju prema vrsti interesa poput hrane&pića, odjeće, popusta, noćnog života, kao i postavljanje vlastitih favorita čime se automatski dobivaju ponude, te dijeljenje sa prijateljima putem društvenih mreža.

Aplikacija je za sada dostupna samo za dio SAD-a i to isključvio na iOS-u, no uskoro će se to i proširiti, uzevši u obzir da ovakav način komunikacije spaja ponudu i potražnju gotovo na prirodan način, čime se uz pomoć tehnologije sve to odvija puno brže, jednostavnije, u pokretu i spontano. Vječno pitanje geolokacijskih servisa jest: jesmo li spremni odati informacije o svojoj lokaciji ukoliko zauzvrat dobijemo adekvatnu ponudu temeljenu na našim interesima? 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti