Nakon što je predstavio svoj Follow gumb, Twitter nastavlja objavljivati novitete, pa tako stiže nova, poboljšana tražilica Twittera.

U moru informacija koje kolaju Twitterom teško je pronaći potreban sadržaj, no uz pomoć search.twitter.com stranice taj problem je riješen.

Nova tražilica iz Twittera ne samo da daje relevantnije rezultate pretraživanja, već prikazuje i vezane slike i videe direktno sa stranice gdje se nalaze svi vaši rezultati pretraživanja.

Osim ove nove mogućnosti, ukoliko koristite Firefox with Twitter, možete upisati #hastag ili @username direktno u traci gdje upisujete URL, koja vas zatim vodi na stranicu sa rezultatima pretraživanja.

Osim novog pretraživača, u narednim tjednima, Twitter će objaviti novu mogućnost za upload fotografija koje možete priložiti u vaš tweet direktno sa twitter.com stranice, te ova mogućnost uskoro dolazi i na mobilne uređaje.

Iako već postoje brojni alati koji pružaju mogućnost tweeta sa fotografijom, Twitter će, kao što je bilo najavljivano, objaviti svoj servis za upload fotografija.

Ukoliko pak nemate smartphone, uskoro stiže i slanje fotografija putem MMS-a, kako bi dijelili informacije diljem svijeta bilo kada i bilo gdje, istaknuto je na službenom blogu Twittera.

Pogledajte i najavni video.