U potrazi ste za srodnom dušom? Isprobajte ovu zanimljivu domaću aplikaciju

Isprobajte aplikaciju i pogledajte tko bi mogao biti vaša srodna duša. Tko zna, možda se zaljubite na prvi pogled i odlučite na zajednički život, a da to uopće niste planirali.

Martina Čizmić | 22.02.2023. / 09:27

Indigo Spajalica (Foto: Screenshot)

Svatko tko je razmišljao o udomljavanju psa (ili mačke) iz prihvatilišta ili neke od udruga koje se skrbe za napuštene životinje zna koliko je teško pronaći i odabrati životinju koja će biti njihova "srodna duša".

Često se događa da ljudi žele psa ili mačku određenog izgleda, a da pritom ne razmišljaju o tome da i psi imaju svoje karaktere, osobine vrste i svoje "probleme".

Kako bi omogućila ljudima da pronađu svoju srodnu dušu, a životinjama da pronađu topli dom, Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo pokrenula je projekt Indigo Spajalica. Radi se o aplikaciji za pametne telefone (Android i iOS) koja se sastoji od kratkog upitnika u kojem čovjek daje određene informacije o sebi i svojim željama i mogućnostima vezanim uz potencijalnog kućnog ljubimca, a aplikacija mu ponudi potencijalne pse i mačke koji odgovaraju tim kriterijima i mogli bi biti dobar par.

Nakon što potencijalni udomitelj odabere psa ili mačku za koju misli da bi bila za njega, počinje proces udomljavanja preko Udruge.

Iza same aplikacije stoji tvrtka collective:mind DEV iz Osijeka, koja je cijeli proces izrade aplikacije odradila besplatno. U dogovoru s ljudima iz Udruge odredili su što bi aplikacija trebala sadržavati, kakve bi joj trebale biti glavne funkcionalnosti te kako napraviti samu aplikaciju kako bi ona bila jednostavna za korištenje i potencijalnim udomiteljima, ali i ljudima iz Udruge koji je redovito ažuriraju.  

 

Isprobajte aplikaciju i pogledajte tko bi mogao biti vaša srodna duša. Tko zna, možda se zaljubite na prvi pogled i odlučite na zajednički život, a da to uopće niste planirali. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti