Unajmite lažne prijatelje za snimanje selfija i hvaljenje na Facebooku

Japanska kompanija iznajmljuje 'prijatelje' s kojima se možete fotografirati i te slike super uzbudljivog života objavljivati na društvenim mrežama

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 15.03.2017. / 05:35

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Mnogi su danas postali opterećeni s predstavljanjem svog života na društvenim mrežama kojeg žele prikazati puno boljim i uzbudljivijim u odnosu na stvarnost i često zavide prijateljima koji na Facebooku objavljuju fotografije s društvom i partnerima, slike s putovanja, iz noćnih izlazaka na kojima se super zabavljaju i slično. Za one koji bi htjeli biti poput takvih prijatelja, ali nemaju 'ludo' društvo, partnera i ne izlaze previše po kafićima i klubovima, japanska kompanija Family Romance ponudila je rješenje u obliku servisa Real Appeal. Putem ovog servisa moguće je unajmiti lažne prijatelje s kojima bi korisnici trebali zadiviti svoje prijatelje s Facebooka i Instagrama i 'steći slavu na društvenim mrežama'.

Korisnici mogu unajmiti prijatelje ovisno o spolu i dobi, a oni će se s njima fotografirati i praviti se da uživaju kako bi selfiji i slike na Facebooku i Instagramu izgledale što stvarnije, a sve po cijeni od 'samo' 70-ak dolara po osobi na vrijeme od dva sata. Također, iz kompanija Family Romancea kažu kako je ovo idealan način s kojim možete zadiviti bivše partnere i učiniti ih ljubomornima kada vide s koliko prijatelja se družite, izlazite i uživate. Lažni prijatelji mogu se unajmiti i za npr. rođendanske proslave na kojima će se družiti s klijentima koji su ih platili, jesti i piti te, naravno, fotografirati se s njima kako bi korisnici te slike 'savršenog rođendana s društvom' mogli podijeliti na društvenim mrežama.

Izvor: PC Mag
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti