Urnebesno: Bernie Sanders i Ted Cruz na prvim fotografijama Perseverancea iz kratera Jezero na Marsu

Nije dugo trebalo čekati nakon povijesnog slijetanja NASA-ina rovera Perseverance u krater Jezero na Marsu da se korisnici društvenih mreža poigraju s prvim fotografijama koje je rover poslao s Crvenog planeta.

Branimir Vorša | 19.02.2021. / 11:05

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Pozdrav, svijete. Ovo je moj prvi pogled na moj novi vječni dom, stoji u objavi na Twitter profilu rovera Perseverance netom nakon uspješnog slijetanja na Mars u četvrtak i sedmomjesečnog putovanja.

Tviteraše je to međutim inspiriralo na posve drugačiji način. Kako? Pa taman kad smo već pomalo zaboravili na memeficiranog Bernieja Sandersa kako sjedi u pletenim rukavicama na stolici posvuda gdje ljudska mašta luta, prve fotografije s Marsa bile su zapravo poziv da Bernie napravi novi meme comeback, ali s Marsa.

Osim Sandersa, tviteraši su memeficirali i republikanskog senatora Teksasa Teda Cruza. Cruz je naime uočen kako je ranije u četvrtak hvatao avion za Meksiko i malo opuštanja u meksičkom turističkom odmorištu, dok se Teksas muči s posljedicama nestanka struje uzrokovanog nedavnom smrtonosnom zimskom olujom.

Tvitove ne treba previše objašnjavati, jednostavno pogledajte.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti