Uskoro kupujete mobitel, a niste sigurni koji odabrati? Google ima rješenje.

Kod kupnje novog pametnog telefona vrijedi se potruditi i pronaći uređaj koji će zadovoljavati sve vaše zahtjeve, a pritom biti cjenovno...

Viktor Gabaj Viktor Gabaj | 13.06.2015. / 14:42

Uskoro kupujete mobitel, a niste sigurni koji odabrati? Google ima rješenje.

Kod kupnje novog pametnog telefona vrijedi se potruditi i pronaći uređaj koji će zadovoljavati sve vaše zahtjeve, a pritom biti cjenovno pristupačan i kvalitetan. Tržište Androida je doista veliko i nudi širok spektar uređaja pa tako možete pronaći neke najjeftinije od 50-ak dolara ili one top modele odnosno flagshipove. Upravo ta raznolikost u cijeni dovodi do nesigurnosti i zbunjenosti prilikom kupnje, no Google ima rješenje i za to u obliku web aplikacije. 

Radi se o web alatu koji će ovisno o vašim potrebama i očekivanjima izbaciti ponudu najboljih modela koji opisuju vaše zahtjeve. Od vas se traži da odaberete vama najvažnije parametre koji su vam bitni kod budućeg mobitela, a sve ostalo je na Googleovom algoritmu koji će ponuditi one uređaje koji najbolje odgovaraju opisu. 

Ponuđen popis na kraju je moguće i spremiti ili pak podijeliti na društvenim mrežama, a kako sve u praksi funkcionira možete provjeriti ovdje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti