Velika potražnja za novim Samsungovim mobilnim uređajima

Iz južnokorejske kompanije pohvalili su se kako je potražnja za njihovim novim telefonima i tabletima dvostruko veća u odnosu na prošlogodišnje modele.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 25.02.2022. / 14:33

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Samsung može biti zadovoljan potražnjom za posljednjim top-modelima svojih pametnih telefona i tableta. Iako nisu govorili o konkretnim brojkama, iz južnokorejske kompanije pohvalili su se kako su prednarudžbe za modele iz serije Galaxy S22 više nego dvostruko veće u odnosu na prošlu godinu i prednarudžbe modela iz serije S21.

PR Samsung Galaxy S22 Ultra: spektakularni iskorak u tehnologiji pametnih telefona

Posebno je velika potražnja za modelom Galaxy S22 Ultra - najboljim, ali i najskupljim novim Samsungovim telefonom čija početna cijena iznosi 1200 eura na europskom tržištu. U odnosu na prethodnika, S22 Ultra dolazi s boljim hardverom, bržim punjenjem i kvalitetnijim kamerama, a svakako treba naglasiti i S Pen, čime je ovaj telefon zamijenio popularne telefone iz serije Note koji su bili najpoznatiji upravo po stylusu.

Osim za telefonima, raste potražnja i za Samsungovim tabletima pa su tako zabilježili i dvostruko veći broj prednarudžbi za svoje modele iz serije Galaxy Tab S8 u odnosu na prošlogodišnji Tab S7. Najveća potražnja zabilježena je za najjačim modelom - Galaxy Tab S8 Ultra.

Slika nije dostupna Napokon službeno predstavljen Samsung Galaxy S21 FE 5G

Analitičari kažu kako činjenica što su upravo S22 Ultra i Tab S8 Ultra privukli najveću pažnju korisnika, odnosno najveći broj prednarudžbi ne treba nikoga iznenaditi jer, iako su najskuplji u odnosu na ostale uređaje iz tih serija, donose najbolje performanse, odnosno najbolji hardver i fotografske sposobnosti.

Izvor: Cnet
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti