Veliki popust i brojni noviteti: Stiže novi Super Mario za pametne telefone

Osim brojnih noviteta koji će biti dostupni korisnicima Super Mario Runa, nakon 29. rujna ova igra moći će se kupiti uz 50 posto popusta tijekom 2 tjedna

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 25.09.2017. / 11:56

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon dugo godina izbjegavanja mobilnog tržišta, Nintendo je krajem prošle godine ipak popustio te su predstavili Super Marija i na mobilnim platformama, Androidu i iOS-u. Očekivano, ova je igra na početku privukla veliku pažnju i milijuni ljudi su je preuzeli na svoje telefone i tablete, no većina se ipak zadržala na besplatnoj verziji igre i nisu htjeli platiti 10 dolara kako bi mogli uživati u svim svjetovima i opcijama Super Mario Runa.

Iako je Super Mario ostvario veliki uspjeh u odnosu na ostale mobilne igre, u Nintendu nisu u potpunosti zadovoljni s brojkama pa su se odlučili uvesti novitete u ovu igru koji bi trebali privući nove korisnike i kompaniji donijeti nove prihode. Od 29. rujna ova kompanija objavit će nadogradnju Super Mario Runa koja će donijeti brojne novitete koji bi ponovno trebali ponovno privući pažnju, vrijeme i novac ljubitelja najpopularnijeg vodoinstalatera na svijetu.

S nadogradnjom dolazi novi način igranja nazvan Remix 10 u kojem će nasumično biti spojeni dijelovi već postojećih deset nivoa – korisnici će moći skupljati bonus medalje, a ako i ne završe nivo, moći će prijeći u sljedeći. Također, u ovoj se igri sada pojavljuje princeza Daisy koja se može osloboditi u Remix 10 modu i onda koristiti njen lik do kraja igre, dostupan je i novi svijet World Star koji uključuje čak devet novih nivoa te nove neprijatelje, kao i mogućnost slušanja vlastite glazbe tijekom igre.

Osim navedenih noviteta za sve ljubitelje Super Marija koje su iz Nintenda pripremili za kraj ovog mjeseca, mnogima već vjerojatno biti važnija informacija kako će prva dva tjedna nakon objave nadogradnje ove igre, njena cijena biti 50 posto jeftinija pa ako ste razmišljali o njenoj kupovini, sada imate priliku kupiti je uz dosta povoljniju cijenu.

Izvor: Engadget
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti