Viber omogućio slanje slika i dijeljenje lokacija

Mega popularan Viber u svoju novu verziju aplikacije za Android i iPhone korisnike uveo je nove vrlo zanimljive značajke.

Zimo Zimo Zimo | 12.10.2011. / 17:34

Viber omogućio slanje slika i dijeljenje lokacija

Megapopularan Viber u svoju novu verziju aplikacije za Android i iPhone uveo je nove vrlo zanimljive značajke.

Od sada, Viber ima novi engine za glasovne pozive, dodao je mogućnost slanja slika i lokacijske poruke u svoju aplikaciju.

Jedan od najbrže rastućih mobilnih VoIP aplikacija Viber ima preko 18 milijuna aktivnih korisnika te preko 30 milijuna registriranih korisnika u samo 10 mjeseci koliko ovaj servis postoji.

Sada, unaprijeđeni Viber omogućuje da na vrlo jednostavan način uz vašu poruku pošaljete i sliku, a koju možete odabrati iz vaše baze ili je poslikati odmah sa telefonom. Korisnici tako imaju priliku slati slike putem emaila, Facebooka ili direktno drugim korisnicima Vibera.

Nadalje, Viber je predstavio i lokacijske poruke koje omogućuje korisnicima da identificiraju lokaciju od kuda je poruka poslana. 'Ova će značajka omogućiti novi spektar mogućnosti i pojednostavit će problem kao što je npr. slanje smjernica.' - istaknuli su iz kompanije.

Viber 2.1 ima i unaprijeđeno korisničko sučelje, od kojih će vam prva zapeti za oko ona na glavnom izborniku, a koja omogućuje lakši pristup značajkama koje najviše koristite.

Ažurirajte vašu Viber aplikaciju i uštedite nešto novaca.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti