Vimeo objavio aplikaciju za iOS sa video editorom

Svi znamo za YouTube, no sve je popularniji i video servis Vimeo koji je objavio aplikaciju za iOS uređaje.

Zimo Zimo Zimo | 29.03.2011. / 19:13

Vimeo objavio aplikaciju za iOS sa video editorom

Svi znamo za YouTube, no sve je popularniji i video servis Vimeo koji je objavio aplikaciju za iOS uređaje.

Ovo je prva aplikacija za iOS koju je danas objavio Vimeo, a koja donosi sve mogućnosti na mobilnim uređajima uz video editor.

Vimeo za iOS omogućuje vam da gledate, uploadate, upravljate i uređujete videe putem mobilnih telefona. Također, možete gledati videe unutar aplikacije, staviti ih na čekanje ili pogledati videe koje ste ranije lajkali.

Osim samog gledanja videa možete uploadati sirovu snimku ili uređenu u SD ili HD formatu, a zanimljivo je i da upload možete pauzirati u bilo koje vrijeme.

Integrirani video uređivač omogućuje vam da kombinirate razne videe, dodajete tranzicije, titlove, efekte i glazbu. Ukoliko ne želite odmah objaviti video, možete ga pohraniti u Camera Roll za kasnije.

Vimeo za iOS omogućuje vam i upravljanje videa pa tako možete zamijeniti postojeći, izmijeniti titlove, opise i tagove, privatnost, dodati isječke u grupe, na razne kanale i albume, a možete i pratiti dnevne statistike.

Vaš uradak se može dijeliti na Facebooku, Twitteru, Tumblru ili putem emaila ili SMS direktno iz aplikacije.

Vimeo za iOS dostupan je na iPhone 4 ili 3GS uređajima, iPod touch 4-te generacije i iPadu 2, uz iOS 4.0 ili noviji. Vimeo možete besplatno preuzeti na iTunes App Storeu.

Via [DownloadSquad]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti