U skladu s izmjenama zakona o radu Vipnet korisnicima nudi uslugu nadzora radnog vremena zahvaljujući kojoj evidencije u obrascima i Excel tablicama postaju prošlost.

Zaboravite komplicirane tablice u Excelu, svakodnevno ažuriranje svakog zaposlenika zasebno. VIP nudi novu kontrolu radnog vremena putem evidencijskih kartica gdje sve ostaje na cloudu. Naime, novi zakon zahtjeva praćenje radnog vremena zaposlenika koji je stupio na snagu u lipnju ove godine, a Vipnet je korisnicima ponudio novu uslugu za nadzor radnog vremena.

Nakon 'cloud computing' usluga poput Vip nadzor brodova, Vip auto nadzor i Vip nadzor prodaje, Vipnet korisnicima donosi još jednu takvu uslugu – Vip nadzor radnog vremena.

Riječ je o usluzi koja bilježi dolazak i odlazak zaposlenika s posla preko instaliranog čitača kartica i web aplikacije. Na taj način korisnicima je omogućeno vođenje evidencije radnog vremena zaposlenika, brži i učinkovitiji rad, te čuvanje podataka šest godina, kako je propisano navedenim Pravilnikom.

Vođenje evidencija u obrascima, listama i Excel tablicama više nije potrebno jer svi podaci ostaju zabilježeni i uvijek dostupni u sustavu. Jedna od funkcionalnosti web aplikacije je da se predefinira vrijeme početka i kraja smjene, kako bi se olakšalo vođenje radnog vremena zaposlenika, dok se čitačem kartica prati prisutnost zaposlenika na radnom mjestu.

Isto tako Vipnet će ovu uslugu uskoro ponuditi i na mobilnim uređajima preko kojih će se zaposlenici moći prijaviti u sustav prilikom dolaska na posao. Na ovaj način Vipnet nudi još jednostavniji način vođena evidencije i 'managementa' zaposlenika.

Novu Vip uslugu korisnici će moći besplatno isprobati od 3. siječnja te se uvjeriti u učinkovitost web aplikacije u testnom periodu do 31. siječnja. Od 1. veljače korisnici će moći koristiti cjelovitu uslugu već za 91 kunu mjesečno, što je među najpovoljnijim cijenama na tržištu, a svi oni koji je aktiviraju do 31. ožujka 2011. moći će ju koristiti šest mjeseci bez mjesečne naknade.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju