Volite nogomet i igranje videoigara? Virtualno zaigrajte za Dinamo ili Hajduk i osvojite vrijedne nagrade

Igrači će moći odigrati virtualne utakmice u ime nekih od klubova koji sudjeluju u e-Ligi, a najbolji će osvojiti PlayStation 5.

Martina Čizmić | 14.10.2020. / 16:33

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ljubitelji esporta i nogometa u Hrvatskoj, napokon će moći spojiti svoje dvije ljubavi i odmjeriti snage s drugim zaljubljenicima, a najbolji će za svoju vještinu dobiti i nagrade. 

Naime, kako su priopćili iz Hrvatskog Telekoma, pokreću projekt pod nazivom Hrvatski Telekom e-Liga. Radi se zapravo o esport natjecanju u kojem mogu sudjelovati svi. Zainteresirani igrači tako će moći odmjeriti snage u virtualnoj areni igrajući u ime svojih omiljenih hrvatskih nogometnih klubova.

Uz igru FIFA 21, koja se igra na PlayStation 4 konzoli, svi koji se prijave moći će zaigrati u ime s jednog od klubova koji sudjeluju u projektu - Dinama, Hajduka, Osijeka i Rijeke – i to u Ultimate Team modu unutar igre FIFA 21.

 

Iznimno mi je drago što nakon višegodišnje podrške hrvatskom nogometu sada natjecanje prenosimo i u virtualni svijet te što smo svima koji to žele omogućili da se okušaju u ulozi igrača svog omiljenog kluba. Hrvatski Telekom e-Liga prvi je iskorak Hrvatskog Telekoma u esport i gaming segment te ćemo nastaviti s razvojem naše ponude u ovom području i unaprjeđenjem korisničkog gaming iskustva, izjavio je Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.

 

Prijave počinju 19. listopada i traju do 22. listopada, a u natjecanju će sudjelovati maksimalno 1024 sudionika. Kroz seriju eliminacija oni najbolji će, zajedno s  igračima odabranog nogometnog kluba, predstavljati klub u finalnom natjecanju koje će biti održano 19. i 20. prosinca 2020., a pobjednika ovog natjecanja očekuje vrijedna nagrada - PlayStation 5.

 

Velika nam je čast biti partner odabran od strane Hrvatskog Telekoma kako bismo zajedničkim snagama omogućili talentima hrvatskog esporta natjecanje u ime najboljih hrvatskih nogometnih klubova, rekao je Nikola Stolnik, osnivač i direktor Good Game Globala, tvrtke partnera u projektu e-Liga.

 

Uz klubove Dinamo, Hajduk, Rijeka i Osijek, partneri projekta su Samsung i Sofa Score. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti