Vrijeme za kupnju novog mobitela je upravo sada

Ako kojim slučajem razmišljate o kupnji novog pametnog telefona, vjerujem da će vam ova ponuda dobro doći.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 02.03.2016. / 09:41

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Svako malo pojavi se neka nova kompanija koja za prilike promocije svog branda uređaje stavi na akciju, a upravo je to slučaj s Blackview, kompanijom koja u svojoj ponudi ima nekoliko uređaja od jeftinijih do skupljih. Naime, Blackview je osnovao serijski poduzetnik Xu Ming koji vjeruje da visoka tehnologija ne mora nužno stajati cijelo bogatstvo.

Svoje uređaje su nedavno predstavili na Mobile Word Congressu u Barceloni, što govori i o njihovoj ekspanziji na europsko tržište.

S obzirom da Blackview ima godišnjicu od danas pa do 7. ožujka traje akcija gdje možete kupiti njihov uređaj u cijenovnom rasponu od 40 dolara pa sve do 120 dolara. Cijena naravno ovisi o karakteristikama samog uređaja o čemu više možete saznati na ovom linku.

Spomenimo kako njihov Omega Pro 5.0 dolazi s 5-inčnim zaslonom, osmerojezgrenim procesorom na 1.3 GHz, 3GB RAM-a i 16GB interne memorije, te prednjom kamerom od 5MP te stražnjom od 18MP (interpolation). Cijena ovog uređaja u ovom akcijskom razdoblju je svega 120 dolara!

S druge strane najjeftiniji uređaj u ponudi je BV2000S, također 5-inčni smartphone s rezolucijom od 720p, 1GB RAM-a i 8GB interne memorije, te prednjom kamerom od 2MP i stražnjom od 5MP. Cijena ovog uređaja je 40 dolara!

Kao što se vidi iz priloženog, uređaja ima za svakoga po nešto, a cijelu ponudu možete pogledati na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti