WhatsApp donosi opcije koje bi se mogle svidjeti svim korisnicima

U WhatsAppu i dalje rade na razvoju "samouništavajućih" poruka odnosno poruka s rokom uporabe, no nema informacija kad bi ta opcija (koju mnogi jedva čekaju) mogla i zaživjeti.

Martina Čizmić | 04.09.2020. / 13:31

WhatsApp (Foto: Zimo)

Posljednjih mjeseci WhatsApp je uveo brojne novosi usmjerene, prije svega, na činjenicu da sve veći broj ljudi koristi tu aplikaciju i u poslovne svrhe.

Od grupnih video poziva do ograničavanja broja proslijeđenih poruka, WhatsApp se prilagođavao potrebama i zahtjevima korisnika.

No, ono što planiraju uvesti, moglo bi se svidjeti svima.

Naime, u svojoj beta inačici, WhatsApp ponovno donosi "Vacation mode" odnosno opciju "Na odmoru". Ova je opcija bila dostupna već ranije, no onda je na žalost mnogih korisnika ukinuta. Princip je veoma jednostavan. Chatovi koji su arhivirani i koje želimo ignorirati, često bi se s dna liste ponovno popeli na vrh jer bi netko u tom chatu (najčešće grupnom) poslao poruku. U "Vacation modu", korisnici će moći uključiti opciju koja će zadržati arhivirane chatove na dnu liste, čak i ako se rasprava u njima nastavi. Tako će moći nastaviti ignorirati chat, bez njegovog stalnog iskakanja na vrh popisa.

S druge strane, WhatsApp priprema novosti i u videopozivima. Tako bi se korisnici mogli priključiti već aktivnim pozivima (kao što je to moguće na drugim platformama), ako su, primjerice, propustili obavijest o pozivu ranije ili su bili na drugom pozivu. To će dobro doći svima onima kojima je WhatsApp postao glavno sredstvo za poslovnu komunikaciju.

Treba istaknuti i kako u WhatsAppu i dalje rade na razvoju "samouništavajućih" poruka odnosno poruka s rokom uporabe, no nema informacija kad bi ta opcija (koju mnogi jedva čekaju) mogla i zaživjeti.

Izvor: News18

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti